BAL'da Denizli Derbisi

SPOR 17.11.2018 - 10:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

BAL'da Denizli Derbisi

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 7. grupta Denizli derbisinde Kale Belediyespor ile Tavas Birlikspor, 18 Kasım Pazar Günü Kale Dr. Devlet Bahçeli Stadında Karşılaşacak. Spor Toto Bölgesel Amatör Liginde aldığı kötü sonuçlar ile ligin alt sıralarında bulunan Kale Belediyespor, 3 puan alarak ligdeki kötü gidişe dur demek istiyor. Kale Belediyespor’da cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor. Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 7. Grupta Kale Belediyespor, oynadığı 8 karşılaşmada 1 beraberlik, 6 mağlubiyet ile topladığı 4 puanla ligde 13. sırada bulunuyor.   Spor Toto Bölgesel Amatör Liginde ilk yılı olmasına rağmen son haftalar aldığı başarılı sonuçlar ile adım adım zirveyi yaklaşan Tavas Birlikspor’da hedef, Kale Belediyespor karşısında 3 puan alarak son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor. Tavas Birlikspor’da cezalı ve Sakat oyuncu bulunmuyor. Tavas birlikspor, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 7. grupta 8. haftasında aldığı 4 galibiyet. 1 beraberlik ve aldığı 4 mağlubiyet ile topladığı 13 puanla ligde 7. sırada bulunuyor. 18-11-2018 Pazar Günü Saat: 14.00’de karşı karşıya gelecek olan Kale Belediyespor ile Tavas Birlikspor karşılaşması Dr. Devlet Bahçeli Stadında oynanacak. Karşılaşmayı Manisa Bölgesi hakemlerinden Aydoğan Kaçmaz yönetirken yardımcılıklarını ise Kamil Dinçer, Hüseyin Aycan ve Cüneyt Aydın yapacak.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 7. grupta Denizli derbisinde Kale Belediyespor ile Tavas Birlikspor, 18 Kasım Pazar Günü Kale Dr. Devlet Bahçeli Stadında Karşılaşacak.


Spor Toto Bölgesel Amatör Liginde aldığı kötü sonuçlar ile ligin alt sıralarında bulunan Kale Belediyespor, 3 puan alarak ligdeki kötü gidişe dur demek istiyor. Kale Belediyespor’da cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 7. Grupta Kale Belediyespor, oynadığı 8 karşılaşmada 1 beraberlik, 6 mağlubiyet ile topladığı 4 puanla ligde 13. sırada bulunuyor.

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Liginde ilk yılı olmasına rağmen son haftalar aldığı başarılı sonuçlar ile adım adım zirveyi yaklaşan Tavas Birlikspor’da hedef, Kale Belediyespor karşısında 3 puan alarak son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor. Tavas Birlikspor’da cezalı ve Sakat oyuncu bulunmuyor.

Tavas birlikspor, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 7. grupta 8. haftasında aldığı 4 galibiyet. 1 beraberlik ve aldığı 4 mağlubiyet ile topladığı 13 puanla ligde 7. sırada bulunuyor.

18-11-2018 Pazar Günü Saat: 14.00’de karşı karşıya gelecek olan Kale Belediyespor ile Tavas Birlikspor karşılaşması Dr. Devlet Bahçeli Stadında oynanacak. Karşılaşmayı Manisa Bölgesi hakemlerinden Aydoğan Kaçmaz yönetirken yardımcılıklarını ise Kamil Dinçer, Hüseyin Aycan ve Cüneyt Aydın yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.