Başkan Aşkın Çelik; "Partimizden sadece 2 kişi istifa etmiştir"

SİYASET 02.12.2019 - 18:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Aşkın Çelik; "Partimizden sadece 2 kişi istifa etmiştir"

Demokrat Parti MKK Üyesi Ahmet Yüksel’in Denizli Gazeteciler Cemiyet’inde yaptığı basın toplantısında, Çivril İlçe Başkanı Muhammet Kılıçarslan ile Çal İlçe Başkanı Lütfi Erol’un yanı sıra, “Daha önce AK Parti'den istifa ederek DP'ye geçtiğim bin 500 kişilik ekibimle birlikte Sayın Babacan'ın kuracağı partide siyaset yapacağız” sözlerine istinaden DP Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik açıklama yaptı. Çelik; “Partimizden sadece 2 kişi istifa etmiştir. Muhammet Kılıçarslan ve Ahmet Yüksel dışında istifa eden kimse yoktur” dedi.   Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal,  katıldığı partisinin Genişletilmiş Temsilciler Meclisi Toplantısı'ndan sonra bugün DGC’de basın toplantısı düzenleyen Ahmet Yüksel, Topluca partisini idare edemeyen Türkiye'yi idare edemez diyerek istifa ettiklerini dile getirdi. Çivril İlçe Başkanı Kılıçarslan ile Çal İlçe Başkanı Lütfi Erol ile birlikte istifa ettiklerini söyledi. DP MKK Üyesi Yüksel, daha önce AK Parti'den bin 500 kişilik bir ekibiyle istifa ederek DP'ye geçen Kılıçarslan, yine aynı ekibiyle birlikte yeni parti kurma hazırlığı içinde olduğu bilinen Ali Babacan'ın partisine geçeceklerini söyledi.    Ahmet Yüksel’in açıklamalarını hayretler içinde izlediklerini dile getiren DP Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik, “Partimizden sadece 2 kişi istifa etmiştir. Muhammet Kılıçarslan ve Ahmet Yüksel dışında istifa eden kimse yoktur” ifadelerine yer verdi.   DEMOKRAT PARTİ GÜCÜNÜ GÖSTERMİŞTİR Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik “Bugün bir kere daha gördük ki bu vatanın bu vatanı sevenlerin buluşma noktası Demokrat Parti’dir. Hiçbir ekonomik gücü olmayan partimiz Ankara’da adeta gövde gösterisi yaparak, demokrasi için yazılan manifestoyu Türkiye ile paylaştı. Binlerce demokrasi gönüllüsü bir araya gelerek, ülkemizin geleceği için Misak-ı Milli’yi yeniden ilan ettik” dedi.   2 İSTİFA BİZİ HEDEFİMİZDEN SAPTIRMAZ Bugün basın toplantısı yaparak istifa eden Ahmet Yüksel’in istifasını da değerlendiren Çelik “Bugün yapılan açıklama da 1500 kişinin istifa ettiği söylemini hayretle izledik. Partimizden sadece 2 kişi istifa etmiştir. Muhammet Kılıçarslan ve Ahmet Yüksel dışında istifa eden kimse yoktur. Demokrat Parti ülkesini seven herkesin partisidir. Bu kutlu yürüyüşte düşenler olur ama 2 kişi düştü diye de Demokrat Parti yolundan sapmaz” diyerek istifaların parti teşkilatlarını etkilemeyeceğini belirtti.

Demokrat Parti MKK Üyesi Ahmet Yüksel’in Denizli Gazeteciler Cemiyet’inde yaptığı basın toplantısında, Çivril İlçe Başkanı Muhammet Kılıçarslan ile Çal İlçe Başkanı Lütfi Erol’un yanı sıra, “Daha önce AK Parti'den istifa ederek DP'ye geçtiğim bin 500 kişilik ekibimle birlikte Sayın Babacan'ın kuracağı partide siyaset yapacağız” sözlerine istinaden DP Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik açıklama yaptı. Çelik; “Partimizden sadece 2 kişi istifa etmiştir. Muhammet Kılıçarslan ve Ahmet Yüksel dışında istifa eden kimse yoktur” dedi.

 

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal,  katıldığı partisinin Genişletilmiş Temsilciler Meclisi Toplantısı'ndan sonra bugün DGC’de basın toplantısı düzenleyen Ahmet Yüksel, Topluca partisini idare edemeyen Türkiye'yi idare edemez diyerek istifa ettiklerini dile getirdi. Çivril İlçe Başkanı Kılıçarslan ile Çal İlçe Başkanı Lütfi Erol ile birlikte istifa ettiklerini söyledi. DP MKK Üyesi Yüksel, daha önce AK Parti'den bin 500 kişilik bir ekibiyle istifa ederek DP'ye geçen Kılıçarslan, yine aynı ekibiyle birlikte yeni parti kurma hazırlığı içinde olduğu bilinen Ali Babacan'ın partisine geçeceklerini söyledi. 

 

Ahmet Yüksel’in açıklamalarını hayretler içinde izlediklerini dile getiren DP Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik, “Partimizden sadece 2 kişi istifa etmiştir. Muhammet Kılıçarslan ve Ahmet Yüksel dışında istifa eden kimse yoktur” ifadelerine yer verdi.

 

DEMOKRAT PARTİ GÜCÜNÜ GÖSTERMİŞTİR

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik “Bugün bir kere daha gördük ki bu vatanın bu vatanı sevenlerin buluşma noktası Demokrat Parti’dir. Hiçbir ekonomik gücü olmayan partimiz Ankara’da adeta gövde gösterisi yaparak, demokrasi için yazılan manifestoyu Türkiye ile paylaştı. Binlerce demokrasi gönüllüsü bir araya gelerek, ülkemizin geleceği için Misak-ı Milli’yi yeniden ilan ettik” dedi.

 

2 İSTİFA BİZİ HEDEFİMİZDEN SAPTIRMAZ

Bugün basın toplantısı yaparak istifa eden Ahmet Yüksel’in istifasını da değerlendiren Çelik “Bugün yapılan açıklama da 1500 kişinin istifa ettiği söylemini hayretle izledik. Partimizden sadece 2 kişi istifa etmiştir. Muhammet Kılıçarslan ve Ahmet Yüksel dışında istifa eden kimse yoktur. Demokrat Parti ülkesini seven herkesin partisidir. Bu kutlu yürüyüşte düşenler olur ama 2 kişi düştü diye de Demokrat Parti yolundan sapmaz” diyerek istifaların parti teşkilatlarını etkilemeyeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.