Başkan Bozkurt’tan Şehitleri Anma Mesajı

SİYASET 14.04.2019 - 12:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Bozkurt’tan Şehitleri Anma Mesajı

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt, 14- 20 Nisan Şehitleri anma haftası nedeniyle mesaj yayınladı. Bozkurt; Toprağı vatan yapan; Gazi ve Şehitlerimizin yiten canı, parçalanan bedeni akan kanıdır” dedi.   Bozkurt ; “Şehitlerimiz ve Gazilerimiz olmasaydı bu güzel vatanımız, müstevlilerin elinde olacak ve bizde; başka milletlerin, birçok hürriyeti kısıtlı kullanabilen, ikinci sınıf vatandaşı konumunda olacaktık. Hür, her türlü eşit haklardan yararlanan başı dik, gururlu Türk vatandaşlığımızı yaşadığımız, bu güzel vatan; şehit ve gazilerimizin, bizlere emanetidir.                 Bizler; gerek İYİ Partililer, gerekse vatanını ve milletini seven vatandaşlar olarak Şehit ve Gazilerimizin bu emanetini büyük bir özveriyle, gayretle, korumak kollamak zorundayız. Bu güzel vatanımıza, tehlike arz edecek her türlü tehtid ve harekete karşı durmanın, boynumuzun borcu olduğunu bilmeliyiz. Bizler en azından bu hususta kendimizden eminiz.   Vatanımıza sahip olmanın yanında, görevlerimizi de çok iyi biliyoruz ve gereğini de yerine getireceğimizden kimsenin endişesi olmasın.   Bu vesileyle, kanlarını ve canlarını, güzel vatanımız için seve seve veren Kahraman Şehitlerimizin emanetine, büyük bir kıskançlıkla sahip çıkacağımızı beyan ederken, Kahramanlarımıza da; gerek şahsım gerekse partim adına, sonsuz şükranlarımızı ve minnetlerimizi, hürmetle arz ederiz.”

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt, 14- 20 Nisan Şehitleri anma haftası nedeniyle mesaj yayınladı. Bozkurt; Toprağı vatan yapan; Gazi ve Şehitlerimizin yiten canı, parçalanan bedeni akan kanıdır” dedi.

 

Bozkurt ; “Şehitlerimiz ve Gazilerimiz olmasaydı bu güzel vatanımız, müstevlilerin elinde olacak ve bizde; başka milletlerin, birçok hürriyeti kısıtlı kullanabilen, ikinci sınıf vatandaşı konumunda olacaktık. Hür, her türlü eşit haklardan yararlanan başı dik, gururlu Türk vatandaşlığımızı yaşadığımız, bu güzel vatan; şehit ve gazilerimizin, bizlere emanetidir.

               

Bizler; gerek İYİ Partililer, gerekse vatanını ve milletini seven vatandaşlar olarak Şehit ve Gazilerimizin bu emanetini büyük bir özveriyle, gayretle, korumak kollamak zorundayız. Bu güzel vatanımıza, tehlike arz edecek her türlü tehtid ve harekete karşı durmanın, boynumuzun borcu olduğunu bilmeliyiz. Bizler en azından bu hususta kendimizden eminiz.

 

Vatanımıza sahip olmanın yanında, görevlerimizi de çok iyi biliyoruz ve gereğini de yerine getireceğimizden kimsenin endişesi olmasın.

 

Bu vesileyle, kanlarını ve canlarını, güzel vatanımız için seve seve veren Kahraman Şehitlerimizin emanetine, büyük bir kıskançlıkla sahip çıkacağımızı beyan ederken, Kahramanlarımıza da; gerek şahsım gerekse partim adına, sonsuz şükranlarımızı ve minnetlerimizi, hürmetle arz ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.