Başkan Zolan'dan Çameli çiftçisine büyük destek

DENİZLİ 27.11.2017 - 16:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Zolan'dan Çameli çiftçisine büyük destek

Tarımsal kalkınmayı desteklemek amacıyla kırsal mahallelere desteğini sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Çameli İlçesine 1 adet ceviz kurutma makinesi 2 Adet 180 Kilogram kapasiteli ceviz soyma makinesini alımı yaptı.     Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan "Her fırsatta, tüm platformlarda dile getirdiğimiz üzere Çameli ilçemiz tarım ilçesidir aynı zamanda eşsiz lezzetlere sahip meyve ve sebzeleriyle de bir tarım şehridir. Çameli Belediyesi olarak çalışmalarımızda ilçe tarımını ileriye taşıyacak hizmetlere, projelere de yer vermeye çalışıyor.İlçemizde giderek yükselen tarımsal etkinliği desteklemeye çalışıyoruz. Bu manada köylerimizin mahalleye dönüşmesinin ardından kırsal mahallelerimizi kalkındırmaya yönelik çalışmalarımıza da hız vermiş bulunmaktayız Çameli Ziraat Odamızın talebi üzerine ceviz soyma makinesi 1 adet ceviz kurutma makinesi ve 1 adet ceviz tasnifleme (boylama ) makinesi alım Denizli Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı 2.birleşiminde oy birliğiyle kabul edildi. Çameli çiftçimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Ceviz Soyma Makinelerimiz için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederiz."dedi.     Makinelerin 100 kilogram cevizi aynı anda soyduğunu anlatan Ziraat Odası Başkanı Hamit Tuncer "Bu makineler sayesinde ceviz içinin zedelenmesi, zaman ve iş gücü kaybı ve aynı zamanda cevizin kabuğundan ayrılması esnasında ellerde oluşan ve uzun süre çıkarılamayan leke ve kirlenmeler önlenmiş olacak." dedi.    

Tarımsal kalkınmayı desteklemek amacıyla kırsal mahallelere desteğini sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Çameli İlçesine 1 adet ceviz kurutma makinesi 2 Adet 180 Kilogram kapasiteli ceviz soyma makinesini alımı yaptı.

 

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan "Her fırsatta, tüm platformlarda dile getirdiğimiz üzere Çameli ilçemiz tarım ilçesidir aynı zamanda eşsiz lezzetlere sahip meyve ve sebzeleriyle de bir tarım şehridir. Çameli Belediyesi olarak çalışmalarımızda ilçe tarımını ileriye taşıyacak hizmetlere, projelere de yer vermeye çalışıyor.İlçemizde giderek yükselen tarımsal etkinliği desteklemeye çalışıyoruz. Bu manada köylerimizin mahalleye dönüşmesinin ardından kırsal mahallelerimizi kalkındırmaya yönelik çalışmalarımıza da hız vermiş bulunmaktayız Çameli Ziraat Odamızın talebi üzerine ceviz soyma makinesi 1 adet ceviz kurutma makinesi ve 1 adet ceviz tasnifleme (boylama ) makinesi alım Denizli Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı 2.birleşiminde oy birliğiyle kabul edildi. Çameli çiftçimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Ceviz Soyma Makinelerimiz için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederiz."dedi.

 

 

Makinelerin 100 kilogram cevizi aynı anda soyduğunu anlatan Ziraat Odası Başkanı Hamit Tuncer "Bu makineler sayesinde ceviz içinin zedelenmesi, zaman ve iş gücü kaybı ve aynı zamanda cevizin kabuğundan ayrılması esnasında ellerde oluşan ve uzun süre çıkarılamayan leke ve kirlenmeler önlenmiş olacak." dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.