Cumhurbaşkanı Erdoğan cam filmi konusunda talimat verdi!

GÜNDEM 08.11.2017 - 10:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan cam filmi konusunda talimat verdi!

Taşıtların camlarının görüntüyü engellediği için getirilen cam filmi yasağı milyonları etkiledi.  Süleyman Özışık bugünkü köşe yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelen tepkilere kayıtsız kalmadığı ve "Bu işi düzeltin" diye talimat verdiğini belirtti.   Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca yapılan açıklamada, taşıtların camlarının görüntüyü değiştirecek seviyede renkli kullanımı veya camların üzerine renkli film tabakaları yapıştırılmasının yasak olduğu bildirilerek, "Cam filmi yasağı, tüm araçları ve camlara sonradan taktırılan tüm filmleri kapsıyor. Uygulamanın tek istisnası, fabrika çıkışlı 43R onaylı sürücünün arka kısmında kalan renkli camlara sahip araçlar." ifadesi kullanıldı.     Süleyman Özışık, bugünkü köşe yazısının bir bölümünü cam filmine ayırarak, aldığı duyumlarda MTV’de olduğu gibi, geri adım atılacağını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın “Bu işi düzeltin” talimatını verdiğini söyledi.   İşte Süleyman Özışık’ın o yazısı;   CAM FİLMİ "Cam filmlerine getirilen yasak, MTV'ye getirilmek istenen zam ölçüsünde tepki gördü, görmeye devam ediyor.  Kolay değil... 5 milyon insanı ilgilendiren bir yasak ve yaklaşık 1 milyar TL çöpe gitmiş olacak. "Yasak" kararının alınmasından bir gün sonra kesilen cezaları hesaba katmıyorum bile.. Aldığım duyumlara göre, gelen şikayetler tıpkı MTV zammında olduğu gibi geri adım atılmasına neden olacak. Erdoğan'ın gelen tepkilere kayıtsız kalmadığı ve "Bu işi düzeltin" diye talimat verdiği söyleniyor. Olan, cam filmini söktürmek zorunda kalanlarla, cam filmi yüzünden ceza yiyenlere olacak anlayacağınız..."

Taşıtların camlarının görüntüyü engellediği için getirilen cam filmi yasağı milyonları etkiledi.  Süleyman Özışık bugünkü köşe yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelen tepkilere kayıtsız kalmadığı ve "Bu işi düzeltin" diye talimat verdiğini belirtti.

 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca yapılan açıklamada, taşıtların camlarının görüntüyü değiştirecek seviyede renkli kullanımı veya camların üzerine renkli film tabakaları yapıştırılmasının yasak olduğu bildirilerek, "Cam filmi yasağı, tüm araçları ve camlara sonradan taktırılan tüm filmleri kapsıyor. Uygulamanın tek istisnası, fabrika çıkışlı 43R onaylı sürücünün arka kısmında kalan renkli camlara sahip araçlar." ifadesi kullanıldı.

 

 

Süleyman Özışık, bugünkü köşe yazısının bir bölümünü cam filmine ayırarak, aldığı duyumlarda MTV’de olduğu gibi, geri adım atılacağını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın “Bu işi düzeltin” talimatını verdiğini söyledi.

 

İşte Süleyman Özışık’ın o yazısı;

 

CAM FİLMİ

"Cam filmlerine getirilen yasak, MTV'ye getirilmek istenen zam ölçüsünde tepki gördü, görmeye devam ediyor. 



Kolay değil...



5 milyon insanı ilgilendiren bir yasak ve yaklaşık 1 milyar TL çöpe gitmiş olacak. "Yasak" kararının alınmasından bir gün sonra kesilen cezaları hesaba katmıyorum bile..



Aldığım duyumlara göre, gelen şikayetler tıpkı MTV zammında olduğu gibi geri adım atılmasına neden olacak. Erdoğan'ın gelen tepkilere kayıtsız kalmadığı ve "Bu işi düzeltin" diye talimat verdiği söyleniyor.



Olan, cam filmini söktürmek zorunda kalanlarla, cam filmi yüzünden ceza yiyenlere olacak anlayacağınız..."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.