Denizli Ankara Yolu üzerinde kaza

ASAYİŞ 20.06.2019 - 09:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Ankara Yolu üzerinde kaza

Denizli-Ankara yolu üzerinde tek taraflı meydana gelen trafik kazasında otomobil refüje çarptı. Kaza ucuz atlatılırken otomobilde bulunan kadın yolcu hafif şekilde yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, saat 09.00 sularında Akhan istikametinden merkeze doğru hareket halindeki  20 PL 138  plakalı otomobil sürücüsü Kamil S. mezarlık mevkiinde kontrolü kaybederek orta refüje çarptı. Çarpma sonucu otomobil ters istikamete döndü. Araçta bulunan sürücü ve kadın yolcu diğer sürücüler tarafından aşağı indirildi. Kazada paniğe kapılan ve ağrısı olduğunu söyleyen kadın yolcu yere yatarak ambulansın gelmesini bekledi.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Trafik ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı kazada sağlık ekiplerinin kontrolünde kadın yolcunun dilini ısırdığı ve ciddi bir yaralanması olmadığı belirtildi. Kazazede kadın ambulans ile hastaneye kaldırıldı.   Kaza nedeniyle trafik kontrollü sağlanırken aracın çekilmesi ile trafik normal seyrine döndü.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli-Ankara yolu üzerinde tek taraflı meydana gelen trafik kazasında otomobil refüje çarptı. Kaza ucuz atlatılırken otomobilde bulunan kadın yolcu hafif şekilde yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, saat 09.00 sularında Akhan istikametinden merkeze doğru hareket halindeki  20 PL 138  plakalı otomobil sürücüsü Kamil S. mezarlık mevkiinde kontrolü kaybederek orta refüje çarptı. Çarpma sonucu otomobil ters istikamete döndü. Araçta bulunan sürücü ve kadın yolcu diğer sürücüler tarafından aşağı indirildi. Kazada paniğe kapılan ve ağrısı olduğunu söyleyen kadın yolcu yere yatarak ambulansın gelmesini bekledi.

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Trafik ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı kazada sağlık ekiplerinin kontrolünde kadın yolcunun dilini ısırdığı ve ciddi bir yaralanması olmadığı belirtildi. Kazazede kadın ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

 

Kaza nedeniyle trafik kontrollü sağlanırken aracın çekilmesi ile trafik normal seyrine döndü.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.