Denizli’de balkondan düşen genç hayatını kaybetti

ASAYİŞ 09.08.2020 - 16:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de balkondan düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de balkondan düşen 24 yaşındaki Hakkı Mehmet Anılır isimli genç hayatını kaybetti.   Edinilen bilgilere göre, bugün sabah saatlerinde yaşadığı binanın üçüncü katındaki dairenin balkonundan düşen 1996 doğumlu Hakkı Mehmet Anılır, olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Talihsiz gencin düşme nedeniyle göğüs kafesinde ve kolunda kırıklar olduğu belirtildi. Anılır'ın üçüncü kattan yola düştüğü ve hayatını olay yerinde kaybettiği belirtildi.    Hakkı Mehmet Anılır'ın cenazesinin otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Morgu'na götürüldüğü, cenaze namazının ise yarın kılınabileceği belirtildi. 

Denizli’de balkondan düşen 24 yaşındaki Hakkı Mehmet Anılır isimli genç hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgilere göre, bugün sabah saatlerinde yaşadığı binanın üçüncü katındaki dairenin balkonundan düşen 1996 doğumlu Hakkı Mehmet Anılır, olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Talihsiz gencin düşme nedeniyle göğüs kafesinde ve kolunda kırıklar olduğu belirtildi. Anılır'ın üçüncü kattan yola düştüğü ve hayatını olay yerinde kaybettiği belirtildi. 

 

Hakkı Mehmet Anılır'ın cenazesinin otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Morgu'na götürüldüğü, cenaze namazının ise yarın kılınabileceği belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.