Denizli’de Erzurum-Erzincan tanıtım günleri başlıyor

KÜLTÜR 21.11.2019 - 15:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de Erzurum-Erzincan tanıtım günleri başlıyor

Denizli Erzurumlular  Kültür ve Dayanışma Derneği ve Erzincanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Erzurum-Erzincan tanıtım günleri 22 Kasım – 01 Aralık tarihleri arasında Merkezefendi Kültür Merkezi önünde yapılacak.   Kadim şehir Erzurum ve Can Erzincan’ı tanıtmak için düzenlenen Erzurum-Erzincan tanıtım günlerinde Erzurum'un ve Erzincan’ın geleneksel el sanatları, yemek, halkoyunları, yöresel ürünleri ile sosyal ve kültürel değerleri tanıtılacak.   Denizli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yakup Odunkeserler, 22 Kasım – 01 Aralık tarihleri arasında Merkezefendi Kültür Merkezi önünde yapacakları Erzurum-Erzincan Tanıtım Günleri için gerekli çalışmaları tamamladıklarını, Denizli’miz de yaşayan Erzurum ve Erzincanlıları bir araya getirmeyi amaçlıyoruz. Yoğun bir katılımın olacağını düşünüyoruz. Denizlili hemşehrilerimizinde her iki ilimizin yöresel ürünlerine, yemeklerine ve geleneksel el sanatlarına ilgi göstereceğine inanıyoruz. Tüm Denizli halkımızı Erzurum-Erzincan tanıtım günlerine bekliyoruz” dedi.   Denizli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yakup Odunkeserler, Denizli’de Erzurum'u yaşatmayı hedeflediklerini, 23 Kasım Cumartesi günü saat 13.30’daki açılışına Denizli Valisi Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katılımı ile gerçekleşeceğini belirtti.   KONSER VE HANCER EKİBİ SAHNE ALACAK Erzurum-Erzincan Tanıtım günlerine yöresel, yemeklerin ve el sanatlarının yanı sıra çeşitli etkinliklerde yer alacak. Tanıtım günlerinde Hançer Bar Ekibi’nin sahne alacağı etkinlikte Cumartesi günü yerel sanatçılar Selami Duman ve Canan Çağlı saat 12.00 ile 17.00 arasında tanıtım günlerinde konser programı ile sahne alacak.  

Denizli Erzurumlular  Kültür ve Dayanışma Derneği ve Erzincanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Erzurum-Erzincan tanıtım günleri 22 Kasım – 01 Aralık tarihleri arasında Merkezefendi Kültür Merkezi önünde yapılacak.

 

Kadim şehir Erzurum ve Can Erzincan’ı tanıtmak için düzenlenen Erzurum-Erzincan tanıtım günlerinde Erzurum'un ve Erzincan’ın geleneksel el sanatları, yemek, halkoyunları, yöresel ürünleri ile sosyal ve kültürel değerleri tanıtılacak.

 

Denizli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yakup Odunkeserler, 22 Kasım – 01 Aralık tarihleri arasında Merkezefendi Kültür Merkezi önünde yapacakları Erzurum-Erzincan Tanıtım Günleri için gerekli çalışmaları tamamladıklarını, Denizli’miz de yaşayan Erzurum ve Erzincanlıları bir araya getirmeyi amaçlıyoruz. Yoğun bir katılımın olacağını düşünüyoruz. Denizlili hemşehrilerimizinde her iki ilimizin yöresel ürünlerine, yemeklerine ve geleneksel el sanatlarına ilgi göstereceğine inanıyoruz. Tüm Denizli halkımızı Erzurum-Erzincan tanıtım günlerine bekliyoruz” dedi.

 

Denizli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yakup Odunkeserler, Denizli’de Erzurum'u yaşatmayı hedeflediklerini, 23 Kasım Cumartesi günü saat 13.30’daki açılışına Denizli Valisi Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katılımı ile gerçekleşeceğini belirtti.

 

KONSER VE HANCER EKİBİ SAHNE ALACAK

Erzurum-Erzincan Tanıtım günlerine yöresel, yemeklerin ve el sanatlarının yanı sıra çeşitli etkinliklerde yer alacak. Tanıtım günlerinde Hançer Bar Ekibi’nin sahne alacağı etkinlikte Cumartesi günü yerel sanatçılar Selami Duman ve Canan Çağlı saat 12.00 ile 17.00 arasında tanıtım günlerinde konser programı ile sahne alacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.