Denizli'de patenci gençler tehlike oluşturuyor!

DENİZLİ 31.07.2017 - 17:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de patenci gençler tehlike oluşturuyor!

Denizli'de her geçen gün artan olaylardan biride patenci gençlerin belediye otobüslerinin arkasına  takılarak yaratmış oldukları tehlikelere bir yenisi eklendi.   Bugün kameralara yansıyan bu görüntü,  Denizli Albayrak meydanı Gümüşler Bulvarı'nda  meydana geldi.  Genellikle Çınar, Gazi Bulvarı'nda rastlanılan bu görüntüler artık başka semtlerde de meydana gelmeye başladı. Patenli bir gencin  20 BLD 22 plakalı Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüsü 9  nolu hattın arkasına takılarak yolculuk yaparken görüntülendi.   Bu tehlikeli yolculukta neyse ki patenci gence bir şey olmazken, arkadan gelen araçları da tehlikeye attı.  Otobüsün yapacağı ani frende arkadan gelen aracın otobüsle çarpışması halinde patenci gencin durumu düşünüldüğünde tehlikenin o kadar basit olmadığı görülüyor.  

Denizli'de her geçen gün artan olaylardan biride patenci gençlerin belediye otobüslerinin arkasına  takılarak yaratmış oldukları tehlikelere bir yenisi eklendi.

 

Bugün kameralara yansıyan bu görüntü,  Denizli Albayrak meydanı Gümüşler Bulvarı'nda  meydana geldi.  Genellikle Çınar, Gazi Bulvarı'nda rastlanılan bu görüntüler artık başka semtlerde de meydana gelmeye başladı. Patenli bir gencin  20 BLD 22 plakalı Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüsü 9  nolu hattın arkasına takılarak yolculuk yaparken görüntülendi.

 

Bu tehlikeli yolculukta neyse ki patenci gence bir şey olmazken, arkadan gelen araçları da tehlikeye attı.  Otobüsün yapacağı ani frende arkadan gelen aracın otobüsle çarpışması halinde patenci gencin durumu düşünüldüğünde tehlikenin o kadar basit olmadığı görülüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.