Denizli’de pes dedirten olay!

DENİZLİ 13.05.2020 - 10:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de pes dedirten olay!

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde bugün pes dedirten bir olay yaşandı. Kucağında çocuk ile otomobil kullanan sürücü çevredekilerin şaşkın bakışları arasında yoluna devam etti.   WhatsAap ihbar atımıza gelen görüntü, bu sabah saat 10.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Hüdai Oral Caddesi’nde yaşandı. Kimliği ve araç plakası bilinmeyen otomobil sürücüsü, kucağında çocuk ile direksiyonu kullandı.   Bu kadar da olmaz dedirten olayda, tek eliyle direksiyonu diğer eliyle çocuğu tutmaya çalışrıken, trafikte çocuk ve diğer sürücüleri tehlikeye atan sürücü, çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında yoluna devam etti.  

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde bugün pes dedirten bir olay yaşandı. Kucağında çocuk ile otomobil kullanan sürücü çevredekilerin şaşkın bakışları arasında yoluna devam etti.

 

WhatsAap ihbar atımıza gelen görüntü, bu sabah saat 10.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Hüdai Oral Caddesi’nde yaşandı. Kimliği ve araç plakası bilinmeyen otomobil sürücüsü, kucağında çocuk ile direksiyonu kullandı.

 

Bu kadar da olmaz dedirten olayda, tek eliyle direksiyonu diğer eliyle çocuğu tutmaya çalışrıken, trafikte çocuk ve diğer sürücüleri tehlikeye atan sürücü, çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında yoluna devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.