Denizli'de yükün altına giren iki kardeş yürekleri burktu

DENİZLİ 27.05.2019 - 11:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de yükün altına giren iki kardeş yürekleri burktu

Denizli Pamukkale İlçesi’nde 10 -11 yaşlarında oldukları tahmin edilen iki kardeşin görüntüleri hem yürekleri burktu, hem de helal olsun dedirtti. Küçük yaşlarına ve kısacık boylarına bakmadan girdikleri yükün altında ekmek parası kazanmaya çalışan çocuklar böyle görüntülendi.   Pamukkale İlçesi Suluköprü Işıkları olarak bilinen noktada Cumartesi günü bir okurumuz tarafından görüntülenerek WhatsApp ihbar hattımıza gönderilen bu görüntüler, resmin tüm çıplaklığını ortaya koyuyor. İlkokul öğrencisi oldukları tahmin edilen iki kardeş, kavurucu sıcak havaya rağmen sokakta atık kâğıt ve plastik toplayarak ailesinin geçimine katkı sağlamaya çalışıyor.     İsimleri bilinmeyen biri kız biri erkek çocuğu iki kardeşin, topladıkları atıkları taşıma arabasına koyarak yükün altına girdikleri görülüyor. Kız kardeşin ayaklarında terlik başında “ERDOĞAN” şapkası dikkatleri çekti. Elinde ki bozuk paraları saymaya çalışırken görüntülenen kız çocuğunun dünyanın bütün yükünü sırtına almasına rağmen onun için normalmiş gibi davranması dikkatlerden kaçmadı.   Günümüzde dolandırıcıların her geçen gün artığı ülkemizde haksız kazanç sağlayan kişilere inat ekmeğini taştan çıkaran bu iki çocuk gibi binlerce yürekli çocuklar var.  Mübarek Ramazan ayı nedeniyle, fitre ve zekâtlarını vermek isteyen vatandaşların, bu tür ihtiyaç sahibi kişilere ulaşması ve yardımcı olması yapılan hayır ve hasenatların yerine ulaşacağı muhakkaktır.   İki kardeş daha sonra arabalarına yükledikleri atıkları çekerek bulundukları yerden uzaklaştılar.  

Denizli Pamukkale İlçesi’nde 10 -11 yaşlarında oldukları tahmin edilen iki kardeşin görüntüleri hem yürekleri burktu, hem de helal olsun dedirtti. Küçük yaşlarına ve kısacık boylarına bakmadan girdikleri yükün altında ekmek parası kazanmaya çalışan çocuklar böyle görüntülendi.

 

Pamukkale İlçesi Suluköprü Işıkları olarak bilinen noktada Cumartesi günü bir okurumuz tarafından görüntülenerek WhatsApp ihbar hattımıza gönderilen bu görüntüler, resmin tüm çıplaklığını ortaya koyuyor. İlkokul öğrencisi oldukları tahmin edilen iki kardeş, kavurucu sıcak havaya rağmen sokakta atık kâğıt ve plastik toplayarak ailesinin geçimine katkı sağlamaya çalışıyor.

 

 

İsimleri bilinmeyen biri kız biri erkek çocuğu iki kardeşin, topladıkları atıkları taşıma arabasına koyarak yükün altına girdikleri görülüyor. Kız kardeşin ayaklarında terlik başında “ERDOĞAN” şapkası dikkatleri çekti. Elinde ki bozuk paraları saymaya çalışırken görüntülenen kız çocuğunun dünyanın bütün yükünü sırtına almasına rağmen onun için normalmiş gibi davranması dikkatlerden kaçmadı.

 

Günümüzde dolandırıcıların her geçen gün artığı ülkemizde haksız kazanç sağlayan kişilere inat ekmeğini taştan çıkaran bu iki çocuk gibi binlerce yürekli çocuklar var.  Mübarek Ramazan ayı nedeniyle, fitre ve zekâtlarını vermek isteyen vatandaşların, bu tür ihtiyaç sahibi kişilere ulaşması ve yardımcı olması yapılan hayır ve hasenatların yerine ulaşacağı muhakkaktır.

 

İki kardeş daha sonra arabalarına yükledikleri atıkları çekerek bulundukları yerden uzaklaştılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.