Denizli hafta sonu yağışlı geçecek!

DENİZLİ 03.05.2018 - 09:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli hafta sonu yağışlı geçecek!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 15, en yüksek 30 derece arasında değişiyor. Kent merkezin de bugün parçalı bulutlu rüzgar Güneybatıdan 8 km/sa hızında esecek. Hafta sonu havanın yağışlı geçeceği Denizli’de hava sıcaklıkları 2 ila 4 derece arası düşeceği tahmin ediliyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre Denizli’de Cuma gününden itibaren başlayacak yer yer sağanak yağışlar hafta sonu şiddetini artırarak gök gürültülü ve sağanak yağış şeklinde olacak. Özellikle Pazartesi günü yağışların etkili olacağı belirtilirken uzmanlar sel ve su baskını konusunda uyarı da bulundu.   Hava sıcaklıklarının 2 ila 4 derece arasında düşeceği tahminler arasında yer aldı.   Denizli’de 5 günlük hava raporu;   Denizli’de bugün bazı ilçelerde hava sıcaklığı;   Pamukkale: Parçalı bulutlu 11 ila 31 derece Acıpayam: Çok bulutlu 7 ila 26 derece Çameli:  Çok bulutlu 5 ila 22 derece Çivril: Çok bulutlu 8 ila 29 derece Tavas: Çok bulutlu 4 ila 25 derece Buldan: Çok bulutlu 12 ila 29 derece

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 15, en yüksek 30 derece arasında değişiyor. Kent merkezin de bugün parçalı bulutlu rüzgar Güneybatıdan 8 km/sa hızında esecek. Hafta sonu havanın yağışlı geçeceği Denizli’de hava sıcaklıkları 2 ila 4 derece arası düşeceği tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre Denizli’de Cuma gününden itibaren başlayacak yer yer sağanak yağışlar hafta sonu şiddetini artırarak gök gürültülü ve sağanak yağış şeklinde olacak. Özellikle Pazartesi günü yağışların etkili olacağı belirtilirken uzmanlar sel ve su baskını konusunda uyarı da bulundu.

 

Hava sıcaklıklarının 2 ila 4 derece arasında düşeceği tahminler arasında yer aldı.

 

Denizli’de 5 günlük hava raporu;

 

Denizli’de bugün bazı ilçelerde hava sıcaklığı;

 

Pamukkale: Parçalı bulutlu 11 ila 31 derece

Acıpayam: Çok bulutlu 7 ila 26 derece

Çameli:  Çok bulutlu 5 ila 22 derece

Çivril: Çok bulutlu 8 ila 29 derece

Tavas: Çok bulutlu 4 ila 25 derece

Buldan: Çok bulutlu 12 ila 29 derece

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.