Denizli İlçelerindeki koronavirüs yoğunluk haritaları

DENİZLİ 19.07.2020 - 12:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli İlçelerindeki koronavirüs yoğunluk haritaları

1 Temmuz’da koronavirüs salgını ile ilgili normalleşme sürecinin genişletilmesinin ardından, Denizli kent merkezinde vakalarda artış gözlenirken ilçelerde ise birkaç ilçe dışında vaka gözlenmiyor. Dünkü haberimizde merkez ilçeler Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerindeki koronavirüs risk haritasını yayınlamıştık. Bugün ise 17 ilçede koronavirüs haritalarını kontrol ettiğimizde 6 ilçede vaka olduğu görülüyor.   Sağlık Bakanlığı, Hayat Eve Sığar uygulamasında yoğunluk haritasına bakıldığında, Denizli’nin 17 ilçesini incelediğimizde Acıpayam, Buldan, Çameli, Güney, Honaz ve Sarayköy ilçelerinde vaka tespiti yapılmış. Diğer ilçelerde herhangi bir vaka tespiti yapılmamıştır.   Merkez ilçelerin yanı sıra Acıpayam ilçesinde riskli bölgelerin yer aldığı haritada diğer 5 ilçedeki vakalardaki risk oranı düşük görünüyor.   Sağlık Bakanlığı, "Hayat Eve Sığar" uygulaması Mavi, yeşil, sarı ve kırmızı alanlar olarak işaretlenen bölgelerde mavi alan en düşük, kırmızı alan ise en riskli bölge olarak belirtiliyor.   İşte, uygulamadan elde edilen verilere göre vakanın olduğu ilçelerdeki koronavirüs yoğunluğundaki son durum...           MERKEZ İLÇELERDEKİ KORONAVİRÜS YOĞUNLUK HARİTALARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

1 Temmuz’da koronavirüs salgını ile ilgili normalleşme sürecinin genişletilmesinin ardından, Denizli kent merkezinde vakalarda artış gözlenirken ilçelerde ise birkaç ilçe dışında vaka gözlenmiyor. Dünkü haberimizde merkez ilçeler Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerindeki koronavirüs risk haritasını yayınlamıştık. Bugün ise 17 ilçede koronavirüs haritalarını kontrol ettiğimizde 6 ilçede vaka olduğu görülüyor.

 

Sağlık Bakanlığı, Hayat Eve Sığar uygulamasında yoğunluk haritasına bakıldığında, Denizli’nin 17 ilçesini incelediğimizde Acıpayam, Buldan, Çameli, Güney, Honaz ve Sarayköy ilçelerinde vaka tespiti yapılmış. Diğer ilçelerde herhangi bir vaka tespiti yapılmamıştır.

 

Merkez ilçelerin yanı sıra Acıpayam ilçesinde riskli bölgelerin yer aldığı haritada diğer 5 ilçedeki vakalardaki risk oranı düşük görünüyor.

 

Sağlık Bakanlığı, "Hayat Eve Sığar" uygulaması Mavi, yeşil, sarı ve kırmızı alanlar olarak işaretlenen bölgelerde mavi alan en düşük, kırmızı alan ise en riskli bölge olarak belirtiliyor.

 

İşte, uygulamadan elde edilen verilere göre vakanın olduğu ilçelerdeki koronavirüs yoğunluğundaki son durum...

 

 

 

 

 

MERKEZ İLÇELERDEKİ KORONAVİRÜS YOĞUNLUK HARİTALARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.