Denizlispor'da Tisdell ile yollar ayrıldı...

SPOR 16.01.2019 - 15:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'da Tisdell ile yollar ayrıldı...

Denizlispor, performansından dolayı Tisdell ile yollarını ayırdı.Böylelikle horozlarda ara transfer döneminde 4 futbolcu ile yollar ayrıldı.  Ara transferde Ankaragücü'nden forvet Kehinde ile Balıkesirspor Baltok'tan stoper Oğuz Yılmaz'la sözleşme imzalayan Denizlispor'da kimlerin gideceği merek konusuydu. Yeşil siyahlılarda öncelikle Antalya Kampı’na götürülmeyen Cenk Güvenç ve Mehmet Taş ile yollar ayrıldı.Bu 2 futbolcunun ardından Antalya kampında yer almasına karşın hem kadroda süre alamayan hemde alacakları nedeniyle TFF’ye başvuran  Cihan Özkaymak ile de Denizli dönüşünde yollar ayrıldı.   Kadroda düşünülmeyen ve yeterli süre alamayan futbolcular Muhammet Himmet Ertürk ve Tisdell’in durumu Teknik Direktör Yücel İldiz’in raporuna bağlı idi.   Yücel İldiz’in raporu doğrultusunda Tisdell ile de yollar ayrıldı.İldiz, Tisdell ayrıldığı haberini bugün yaptığı basın toplantısında duyurdu.   Muhammet Himmet’in durumu ise belirsizliğini koruyor. Bu oyuncu ile kararı Yücel İldiz’in ara transfer döneminin sonuna kadar vereceği öğrenildi.  

Denizlispor, performansından dolayı Tisdell ile yollarını ayırdı.Böylelikle horozlarda ara transfer döneminde 4 futbolcu ile yollar ayrıldı. 


Ara transferde Ankaragücü'nden forvet Kehinde ile Balıkesirspor Baltok'tan stoper Oğuz Yılmaz'la sözleşme imzalayan Denizlispor'da kimlerin gideceği merek konusuydu. Yeşil siyahlılarda öncelikle Antalya Kampı’na götürülmeyen Cenk Güvenç ve Mehmet Taş ile yollar ayrıldı.Bu 2 futbolcunun ardından Antalya kampında yer almasına karşın hem kadroda süre alamayan hemde alacakları nedeniyle TFF’ye başvuran  Cihan Özkaymak ile de Denizli dönüşünde yollar ayrıldı.

 

Kadroda düşünülmeyen ve yeterli süre alamayan futbolcular Muhammet Himmet Ertürk ve Tisdell’in durumu Teknik Direktör Yücel İldiz’in raporuna bağlı idi.

 

Yücel İldiz’in raporu doğrultusunda Tisdell ile de yollar ayrıldı.İldiz, Tisdell ayrıldığı haberini bugün yaptığı basın toplantısında duyurdu.

 

Muhammet Himmet’in durumu ise belirsizliğini koruyor. Bu oyuncu ile kararı Yücel İldiz’in ara transfer döneminin sonuna kadar vereceği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.