Denizlispor, şehit yakınları ve gazileri misafir edecek

SPOR 24.09.2019 - 14:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor, şehit yakınları ve gazileri misafir edecek

Süper Lig’in 6. Haftasında Yukatel Denizlispor –Kasımpaşa arasındaki maça ev sahipliği yapacak yeşil-siyahlı yönetim aldığı karar ile şehit yakınları ve gazileri Sevgi Tribünü’nde misafir edeceğini açıkladı.   Yapılan açıklamada; “Cumartesi günü evimizde Kasımpaşa ile oynayacağımız müsabakada da şehit yakınlarını ve gazilerimizi misafir edeceğiz. Sevgi Tribününden maçı izlemek isteyen şehit yakınlarımız ve gazilerimiz üye oldukları dernekler aracılığı ile kulübümüze isimlerini ve vatandaşlık numaralarını bildirebilirler. Herhangi bir derneğe üye olmayan şehit yakınları ve gazilerimiz de belgeleri ile birlikte Kulübümüz Halkla İlişkiler Birimine ulaşabilir.   Sevgi Tribününden maçı izleyecek olan konuklarımızın PASSO kartlarını kendilerinin çıkartması gerekmektedir. Kulübümüz tarafından sadece ücretsiz bilet yüklemesi yapılacaktır. Sevgi Tribününde müsabakalarda farklı konuklarımızı ağırlayabilmemiz için kombine değil; maç başı bilet yüklemesi yapılmakta ve her müsabakada daha önce Sevgi Tribününde yer almamış kişilere öncelik verilmektedir. Her şehit ailesinden 2 kişiye yer verilmektedir.   Sosyal destek alan çocuklarımız ve vatandaşlarımız ile ilgili olarak da çalışma ilgili resmi kurumlarla yapılmaktadır. Kulübümüz tarafından 2019-2020 sezonunda hayata geçirilen Sevgi Tribünü diğer Kulüplerin de ilgisini çekmektedir.   Kulübümüz Halkla İlişkiler Birimine 0 (258) 372 25 81 dâhili 116 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Süper Lig’in 6. Haftasında Yukatel Denizlispor –Kasımpaşa arasındaki maça ev sahipliği yapacak yeşil-siyahlı yönetim aldığı karar ile şehit yakınları ve gazileri Sevgi Tribünü’nde misafir edeceğini açıkladı.

 

Yapılan açıklamada; “Cumartesi günü evimizde Kasımpaşa ile oynayacağımız müsabakada da şehit yakınlarını ve gazilerimizi misafir edeceğiz. Sevgi Tribününden maçı izlemek isteyen şehit yakınlarımız ve gazilerimiz üye oldukları dernekler aracılığı ile kulübümüze isimlerini ve vatandaşlık numaralarını bildirebilirler. Herhangi bir derneğe üye olmayan şehit yakınları ve gazilerimiz de belgeleri ile birlikte Kulübümüz Halkla İlişkiler Birimine ulaşabilir.

 

Sevgi Tribününden maçı izleyecek olan konuklarımızın PASSO kartlarını kendilerinin çıkartması gerekmektedir. Kulübümüz tarafından sadece ücretsiz bilet yüklemesi yapılacaktır. Sevgi Tribününde müsabakalarda farklı konuklarımızı ağırlayabilmemiz için kombine değil; maç başı bilet yüklemesi yapılmakta ve her müsabakada daha önce Sevgi Tribününde yer almamış kişilere öncelik verilmektedir. Her şehit ailesinden 2 kişiye yer verilmektedir.

 

Sosyal destek alan çocuklarımız ve vatandaşlarımız ile ilgili olarak da çalışma ilgili resmi kurumlarla yapılmaktadır. Kulübümüz tarafından 2019-2020 sezonunda hayata geçirilen Sevgi Tribünü diğer Kulüplerin de ilgisini çekmektedir.

 

Kulübümüz Halkla İlişkiler Birimine 0 (258) 372 25 81 dâhili 116 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.