EĞİTİM-BİR-SEN’de Öselmiş’in ekibi zaferle çıktı

DENİZLİ 08.10.2018 - 12:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

EĞİTİM-BİR-SEN’de Öselmiş’in ekibi zaferle çıktı

Eğitim-Bir-Sen Merkezefendi ve Pamukkale ilçe yönetimi ile delege seçimlerinde 17 Kasım’da yapılacak olan Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanlık seçiminde aday olan Feyzullah Özelmiş’in ekibi zaferle çıktı.   Hafta sonu Eğitim-Bir-Sen Denizli Şubesi’nde demokrasi şöleni yaşandı.  Merkezefendi ve Pamukkale İlçelerinde iki adayın mücadele ettiği seçimlerde, bin 804 üye sandığa giderek iradesini ortaya koydu. Merkezefendi İlçe Başkanlığı’nda Mustafa Şahin ve yönetimi geçerli 881 oyun 539’unu, Pamukkale İlçe Başkanlığında Feyzi Özmen ve yönetimi geçerli 802 oyun 474’ünü alarak güven tazeledi.   ÖSELMİŞ: ARKADAŞLARIMIZ RAKİP DEĞİL REFİK OLMUŞLARDIR   Merkez ilçelerde yapılan seçimle ilgili açıklamalarda bulunan 17 Kasım’da yapılacak olan Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanlık seçiminde aday olan Öselmiş; “Her iki ilçede de hizmet yarışına giren arkadaşlarımız birbirine rakip değil refik olmuşlardır. Her iki ilçedeki adaylarımızda bu teşkilata hizmet etmede bir adım daha öne çıkmanın mücadelesini vermişlerdir. Sivil toplum örgütleri demokrasinin tabana yayılmasında en önemli unsurlardan biridir. Bu tür demokratik seçimlerde sivil toplum örgütlerinin bunu daha da içselleştirmesini sağlamaktadır” dedi.   BAŞKANLARIN GÜVEN TAZELEMESİ BİZİ MEMNUN ETTİ   Öselmiş, bu sürecin en başından beri bizimle beraber yol yürüyen Merkezefendi İlçe Başkanı Mustafa Şahin ve Pamukkale İlçe Başkanı Feyzi Özmen’in, üyelerin yüksek teveccühü ile yeniden seçilerek güven tazelemelerinden dolayı çok memnun olduğunu dile getirdi. Öselmiş, “17 Kasımda yapılacak olan Genel Kurulda İl Yönetimini belirleyecek olan delegelerin Merkezefendi ve Pamukkale’de yüzde doksanlara varan kısmının bizi destekliyor olması da ‘Yeniden Zirveye’ giden yolda emin adımlar ile yürüyüşümüzü sağlamlaştırmıştır” diye konuştu.   HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ   Seçimlerin bir demokrasi ortamında gerçekleştiğine dikkat çeken Öselmiş, “Sandığa giderek iradesini ortaya koyan üyelere, hizmet yarışını Eğitim-Bir-Sen ruhuna yakışır şekilde sürdüren ilçe başkanı adaylarına ve ekiplerine, seçilen veya seçilemeyen tüm delege adaylarımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.   17 İLÇE SANDIK BAŞINA GİDİYOR   Eğitim-Bir-Sen’de geri kalan 17 ilçede delege ve ilçe temsilcileri yarın seçilecek.

Eğitim-Bir-Sen Merkezefendi ve Pamukkale ilçe yönetimi ile delege seçimlerinde 17 Kasım’da yapılacak olan Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanlık seçiminde aday olan Feyzullah Özelmiş’in ekibi zaferle çıktı.

 

Hafta sonu Eğitim-Bir-Sen Denizli Şubesi’nde demokrasi şöleni yaşandı.  Merkezefendi ve Pamukkale İlçelerinde iki adayın mücadele ettiği seçimlerde, bin 804 üye sandığa giderek iradesini ortaya koydu. Merkezefendi İlçe Başkanlığı’nda Mustafa Şahin ve yönetimi geçerli 881 oyun 539’unu, Pamukkale İlçe Başkanlığında Feyzi Özmen ve yönetimi geçerli 802 oyun 474’ünü alarak güven tazeledi.

 

ÖSELMİŞ: ARKADAŞLARIMIZ RAKİP DEĞİL REFİK OLMUŞLARDIR

 

Merkez ilçelerde yapılan seçimle ilgili açıklamalarda bulunan 17 Kasım’da yapılacak olan Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanlık seçiminde aday olan Öselmiş; “Her iki ilçede de hizmet yarışına giren arkadaşlarımız birbirine rakip değil refik olmuşlardır. Her iki ilçedeki adaylarımızda bu teşkilata hizmet etmede bir adım daha öne çıkmanın mücadelesini vermişlerdir. Sivil toplum örgütleri demokrasinin tabana yayılmasında en önemli unsurlardan biridir. Bu tür demokratik seçimlerde sivil toplum örgütlerinin bunu daha da içselleştirmesini sağlamaktadır” dedi.

 

BAŞKANLARIN GÜVEN TAZELEMESİ BİZİ MEMNUN ETTİ

 

Öselmiş, bu sürecin en başından beri bizimle beraber yol yürüyen Merkezefendi İlçe Başkanı Mustafa Şahin ve Pamukkale İlçe Başkanı Feyzi Özmen’in, üyelerin yüksek teveccühü ile yeniden seçilerek güven tazelemelerinden dolayı çok memnun olduğunu dile getirdi. Öselmiş, “17 Kasımda yapılacak olan Genel Kurulda İl Yönetimini belirleyecek olan delegelerin Merkezefendi ve Pamukkale’de yüzde doksanlara varan kısmının bizi destekliyor olması da ‘Yeniden Zirveye’ giden yolda emin adımlar ile yürüyüşümüzü sağlamlaştırmıştır” diye konuştu.

 

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

 

Seçimlerin bir demokrasi ortamında gerçekleştiğine dikkat çeken Öselmiş, “Sandığa giderek iradesini ortaya koyan üyelere, hizmet yarışını Eğitim-Bir-Sen ruhuna yakışır şekilde sürdüren ilçe başkanı adaylarına ve ekiplerine, seçilen veya seçilemeyen tüm delege adaylarımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

17 İLÇE SANDIK BAŞINA GİDİYOR

 

Eğitim-Bir-Sen’de geri kalan 17 ilçede delege ve ilçe temsilcileri yarın seçilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.