Engelli vatandaşı iki kez soydular

ASAYİŞ 01.11.2019 - 12:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Engelli vatandaşı iki kez soydular

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde yalnız yaşayan engelli vatandaşın kaldığı konteynıra iki kez hırsız girdi. Hırsızlara, pencereye takılan korkulukta engel olamadı. Acıpayamgazetesi.com’un haberine göre, Acıpayam Aşağı Mahallede konteynırda yalnız olarak hayatını sürdüren 43 yaşındaki Kadir Bakan, çarşıdan döndüğünde yaşadığı alanın talan edildiğini gördü. Kadir Bakan, bunun üzerine hemen tedbir aldı ve konteynırın penceresini korkuluk taktırdı. Aradan üç gün geçtikten sonra engelli Kadir Bakan, yine çarşıdan döndüğünde bu defa tedbir amaçlı taktırdığı korkuluğun yerinden söküldüğünü gördü. Bakan, Konteynırı incelediğinde iddiaya göre biriktirdiği kağıt ve bozuk paraların çalındığı tespit etti. Üç gün arayla konteynırın girildiğini duyanlar "Kim yaptıysa yazıklar olsun. Allah’ından bulsun" dediler.  Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde yalnız yaşayan engelli vatandaşın kaldığı konteynıra iki kez hırsız girdi. Hırsızlara, pencereye takılan korkulukta engel olamadı.



Acıpayamgazetesi.com’un haberine göre, Acıpayam Aşağı Mahallede konteynırda yalnız olarak hayatını sürdüren 43 yaşındaki Kadir Bakan, çarşıdan döndüğünde yaşadığı alanın talan edildiğini gördü. Kadir Bakan, bunun üzerine hemen tedbir aldı ve konteynırın penceresini korkuluk taktırdı.



Aradan üç gün geçtikten sonra engelli Kadir Bakan, yine çarşıdan döndüğünde bu defa tedbir amaçlı taktırdığı korkuluğun yerinden söküldüğünü gördü. Bakan, Konteynırı incelediğinde iddiaya göre biriktirdiği kağıt ve bozuk paraların çalındığı tespit etti.



Üç gün arayla konteynırın girildiğini duyanlar "Kim yaptıysa yazıklar olsun. Allah’ından bulsun" dediler. 



Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.