İçinizi ısıtacak haber Çameli'den geldi!

DENİZLİ 16.11.2018 - 14:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İçinizi ısıtacak haber Çameli'den geldi!

Denizli Çameli İlçesi'nde asgari ücretle çalışan Gündüz Akyol isimli vatandaş, bulduğu cüzdanın sahibine ulaşmak için büyük çaba harcadı. En sonunda cüzdanın sahibine ulaşarak cüzdanı teslim etti.   Günümüzde birçok dolandırıcılık haberleri yer bulurken, içimizi ısıtacak haber Çameli İlçesi'nden geldi.   SOSYAL MEDYADAN ULAŞTI Çameli’de bir esnafın yanından asgari ücretle çalışan Gündüz Akyol, sabah saatlerinde evinden işyerine giderken sağlık ocağı mevkide yol  kenarında bir cüzdan buldu. Akyol cüzdandaki kimliğe bakarak sosyal medya’dan  Tekin İpek adında arama yapmaya başladı. Tekin İpek adından 4 adet hesaba ulaşan Akyol, resimlerden gerçek kişiyi tespit etti. Ardından Tekin İpek ile mesajlaşarak ona ulaşmayı başardı.   CÜZDAN SAHİBİ DUYGULANDI Telefonla kendisine ulaşılan Tekin İpek  cüzdanı teslim aldı. Gündüz Akyol’un  bu örnek davranıştan ötürü gözleri dolarken, “Akşam eve giderken dalgınlıkla düşürmüşüm . Sonra evime gittim. Cüzdanım düşmüş, ama farkında değildim. İçerisinde nakit para, kimliklerim ve önemli resmi evraklarım   çok sayıda kredi kartı vardı. Cüzdanımı Gündüz Akyol  bulmuş ve Sosyal Medya adresimden bana mesaj çekerek bana ulaştı . Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Günümüzde bir sürü dolandırıcılık haberleri okurken, bu tür dürüst insanların aramızda bulunması bize mutluluk veriyor. Bu devirde böyle dürüstlük göz yaşartıcı.” dedi.    

Denizli Çameli İlçesi'nde asgari ücretle çalışan Gündüz Akyol isimli vatandaş, bulduğu cüzdanın sahibine ulaşmak için büyük çaba harcadı. En sonunda cüzdanın sahibine ulaşarak cüzdanı teslim etti.

 

Günümüzde birçok dolandırıcılık haberleri yer bulurken, içimizi ısıtacak haber Çameli İlçesi'nden geldi.

 

SOSYAL MEDYADAN ULAŞTI

Çameli’de bir esnafın yanından asgari ücretle çalışan Gündüz Akyol, sabah saatlerinde evinden işyerine giderken sağlık ocağı mevkide yol  kenarında bir cüzdan buldu. Akyol cüzdandaki kimliğe bakarak sosyal medya’dan  Tekin İpek adında arama yapmaya başladı. Tekin İpek adından 4 adet hesaba ulaşan Akyol, resimlerden gerçek kişiyi tespit etti. Ardından Tekin İpek ile mesajlaşarak ona ulaşmayı başardı.

 

CÜZDAN SAHİBİ DUYGULANDI

Telefonla kendisine ulaşılan Tekin İpek  cüzdanı teslim aldı. Gündüz Akyol’un  bu örnek davranıştan ötürü gözleri dolarken, “Akşam eve giderken dalgınlıkla düşürmüşüm . Sonra evime gittim. Cüzdanım düşmüş, ama farkında değildim. İçerisinde nakit para, kimliklerim ve önemli resmi evraklarım   çok sayıda kredi kartı vardı. Cüzdanımı Gündüz Akyol  bulmuş ve Sosyal Medya adresimden bana mesaj çekerek bana ulaştı . Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Günümüzde bir sürü dolandırıcılık haberleri okurken, bu tür dürüst insanların aramızda bulunması bize mutluluk veriyor. Bu devirde böyle dürüstlük göz yaşartıcı.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.