Kale'de Yöresel Ürün ve Sanat Festivali başlıyor!

DENİZLİ 16.12.2019 - 13:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kale'de Yöresel Ürün ve Sanat Festivali başlıyor!

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Yerli ve Milli malı haftası kapsamında, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, düzenleyecekleri “Yöresel Ürün ve Sanat Festivali “ hakkında bilgi verdi.   Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, yaptığı açıklamada; “Kalemizde yetişen ve üretilen Kalemizin değerlerini, çiftçimizin ürünlerini, zanaatkarlarımızın eserlerini sergilemek üzere 18 ila 21 Aralık tarihleri arasında ilçemiz Çarşı meydanında, Kale Kaymakamlığı, Kale Belediye Başkanlığı, Kale Esnaf Odası Başkanlığı, Kale Ziraat Odası Başkanlığı, Kale Milli Eğitim Müdürlüğü ve 32 mahalle muhtarlarımızla elele gönül gönüle vererek Yöresel Ürün ve Sanat Festivali düzenliyoruz. Tüm halkımızın ve siz değerli basın mensuplarının, tamamen organik el emeği göz nuru ürün ve eserlerin sergileneceği festivalimize teşriflerini diliyor sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.   DGC’de yapılan basın toplantısına, Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Kale Kaymakamı Samet Serin, Kale Ziraat Odası Başkanı Halil Sayğı, Kale Esnaf Odası Başkanı ve Kale Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İlyas Barcın,  Kale İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Tıkım katıldı.

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Yerli ve Milli malı haftası kapsamında, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, düzenleyecekleri “Yöresel Ürün ve Sanat Festivali “ hakkında bilgi verdi.

 

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, yaptığı açıklamada; “Kalemizde yetişen ve üretilen Kalemizin değerlerini, çiftçimizin ürünlerini, zanaatkarlarımızın eserlerini sergilemek üzere 18 ila 21 Aralık tarihleri arasında ilçemiz Çarşı meydanında, Kale Kaymakamlığı, Kale Belediye Başkanlığı, Kale Esnaf Odası Başkanlığı, Kale Ziraat Odası Başkanlığı, Kale Milli Eğitim Müdürlüğü ve 32 mahalle muhtarlarımızla elele gönül gönüle vererek Yöresel Ürün ve Sanat Festivali düzenliyoruz.


Tüm halkımızın ve siz değerli basın mensuplarının, tamamen organik el emeği göz nuru ürün ve eserlerin sergileneceği festivalimize teşriflerini diliyor sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

 

DGC’de yapılan basın toplantısına, Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Kale Kaymakamı Samet Serin, Kale Ziraat Odası Başkanı Halil Sayğı, Kale Esnaf Odası Başkanı ve Kale Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İlyas Barcın,  Kale İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Tıkım katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.