Rektör Bağ, Teknokafe'nin yapıldığını bu şekilde duyurdu!

DENİZLİ 01.11.2018 - 13:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Rektör Bağ, Teknokafe'nin yapıldığını bu şekilde duyurdu!

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ,  yeni yapılan Teknokafe’nin yapıldığını bu şekilde duyurdu. Bağ, “borç batağından devraldığımız Pamukkale Teknokenti borçlarından kurtardık. Firmalarımızın talebi üzerine güzel ve nezih bir Teknokafe’ye kavuşturduk” dedi.   Rektör Bağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu ifadelere yer verirken, aynı zamanda Teknokent’te yapılan Teknokafe’nin duyurusunu yaparken emeği geçenlere teşekkür etti.   Rektör Bağ, yaptığı paylaşımda, “Borç batağında devraldığımız Pamukkale Teknokenti borçlarından kurtarıp yeni yatırımlar yapabilir hale getirdik. Teknokent firmalarımızın talepleri ve proje tercihleri doğrultusunda güzel ve nezih bir Teknokafe’ye kavuşturduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.   İşte o paylaşım;  

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ,  yeni yapılan Teknokafe’nin yapıldığını bu şekilde duyurdu. Bağ, “borç batağından devraldığımız Pamukkale Teknokenti borçlarından kurtardık. Firmalarımızın talebi üzerine güzel ve nezih bir Teknokafe’ye kavuşturduk” dedi.

 

Rektör Bağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu ifadelere yer verirken, aynı zamanda Teknokent’te yapılan Teknokafe’nin duyurusunu yaparken emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Rektör Bağ, yaptığı paylaşımda, “Borç batağında devraldığımız Pamukkale Teknokenti borçlarından kurtarıp yeni yatırımlar yapabilir hale getirdik. Teknokent firmalarımızın talepleri ve proje tercihleri doğrultusunda güzel ve nezih bir Teknokafe’ye kavuşturduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.

 

İşte o paylaşım;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.