Serinhisar'da otomobilin çarptığı genç kız toprağa verilecek!

DENİZLİ 11.11.2018 - 12:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Serinhisar'da otomobilin çarptığı genç kız toprağa verilecek!

Denizli Serinhisar İlçesi'nde bindiği minibüsten indikten sonra otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Kerime Nur Okyaz, bugün toprağa verilecek.   Dün akşam saat 20.00 sıralarında,Denizli'den Serinhisar İlçesi'ne gitmek için bindiği minibüsten indikten sonra dikkatsizlik sonucu otomobilin çarptığı 1998 doğumlu Kerime Nur Okyaz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Genç kızın ani ölümü ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.   20 yaşındaki Okyaz'ın yapılan otopsi sonrası, bugün Serinhisar Mahalle Cami'de kılınacak öğlen namazının ardından Serinhisar Mezarlığı'nda  toprağa verileceği öğrenildi.

Denizli Serinhisar İlçesi'nde bindiği minibüsten indikten sonra otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Kerime Nur Okyaz, bugün toprağa verilecek.

 

Dün akşam saat 20.00 sıralarında,Denizli'den Serinhisar İlçesi'ne gitmek için bindiği minibüsten indikten sonra dikkatsizlik sonucu otomobilin çarptığı 1998 doğumlu Kerime Nur Okyaz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Genç kızın ani ölümü ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

 

20 yaşındaki Okyaz'ın yapılan otopsi sonrası, bugün Serinhisar Mahalle Cami'de kılınacak öğlen namazının ardından Serinhisar Mezarlığı'nda  toprağa verileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.