Türkiye’nin iyi pilotları Çameli’ye geldi

SPOR 25.07.2020 - 08:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Türkiye’nin iyi pilotları Çameli’ye geldi

Denizli'nin Çameli ilçesindeki Yaylacık Yamaç Paraşütü Pisti'nden havalanıp 9 saat 4 dakikalık uçuşla Eskişehir'in Sivrihisar ilçesine inen milli sporcu Dora Göksal, Türkiye açık mesafe rekorunu kırdı.   Bu alandaki eski Türkiye rekoru, 2014'te Kahramanmaraş'tan Mardin'e paraşütle 343 kilometre uçan Hakan Akçalar'a aitti. Brezilya'nın ardından dünyada uçulan en uzun mesafe rekoruna sahip olan Çameli, bu başarı ile yamaç paraşütü sporları için Yaylacık Yamaç Paraşüt Pist alanı uçuş için en iyi alanı olduğunu ispat etti.     Çameli Yaylacık Yamaç Paraşüt Pisti yeni rekorlara adını yazdırmaya devam ediyor. Cumartesi-Pazar günü Türkiye'nin en iyi pilotları Çameli'de olacak ve belki de yeni bir Dünya veya Türkiye rekor'u kıracaklar. Merakla beklenen soru, Dora Göksal'ın rekorunu kim kıracak?     DORA’NIN REKORUNU KIRACAKLAR Türkiye'de yamaç paraşütü sporunun hızlı geliştiğinin altını çizen Turizm Danışmanı İbrahim Putgül "Yamaç paraşütü ileriye doğru bir ivme kazandı. Her gün veya günü birlik sporcularımız Çameli’ye gelip uçuşlar gerçekleştiriyor. Aynı zamanda İlçemizin tanıtımına katkı sağlıyor. Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşecek olan uçuşları izlemek isteyen herkesi Çameli’ye bekliyoruz” dedi.  

Denizli'nin Çameli ilçesindeki Yaylacık Yamaç Paraşütü Pisti'nden havalanıp 9 saat 4 dakikalık uçuşla Eskişehir'in Sivrihisar ilçesine inen milli sporcu Dora Göksal, Türkiye açık mesafe rekorunu kırdı.

 

Bu alandaki eski Türkiye rekoru, 2014'te Kahramanmaraş'tan Mardin'e paraşütle 343 kilometre uçan Hakan Akçalar'a aitti. Brezilya'nın ardından dünyada uçulan en uzun mesafe rekoruna sahip olan Çameli, bu başarı ile yamaç paraşütü sporları için Yaylacık Yamaç Paraşüt Pist alanı uçuş için en iyi alanı olduğunu ispat etti.

 

 

Çameli Yaylacık Yamaç Paraşüt Pisti yeni rekorlara adını yazdırmaya devam ediyor. Cumartesi-Pazar günü Türkiye'nin en iyi pilotları Çameli'de olacak ve belki de yeni bir Dünya veya Türkiye rekor'u kıracaklar. Merakla beklenen soru, Dora Göksal'ın rekorunu kim kıracak?

 

 

DORA’NIN REKORUNU KIRACAKLAR

Türkiye'de yamaç paraşütü sporunun hızlı geliştiğinin altını çizen Turizm Danışmanı İbrahim Putgül "Yamaç paraşütü ileriye doğru bir ivme kazandı. Her gün veya günü birlik sporcularımız Çameli’ye gelip uçuşlar gerçekleştiriyor. Aynı zamanda İlçemizin tanıtımına katkı sağlıyor. Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşecek olan uçuşları izlemek isteyen herkesi Çameli’ye bekliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.