Pekdemir’in Amatör Sporlar Kompleksi Sporseverlerden Tam Not Aldı

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 25.03.2024 - 21:12, Güncelleme: 25.03.2024 - 21:12
 

Pekdemir’in Amatör Sporlar Kompleksi Sporseverlerden Tam Not Aldı

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in bölgenin vizyonuna büyük katkı verecek Amatör Sporlar Kompleksi projesi, ilçede heyecan yarattı. Sporseverlerden oldukça olumlu geri dönüşler alan proje hayata geçirildiğinde bölgenin de en büyük spor tesislerinden birisi olacak.

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçim bölgesinde gerçekleştirmeyi planladığı projelerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Pekdemir’in özellikle spor alanında yapmayı planladığı Amatör Spor Kompleksi Projesi, bölgedeki sporseverleri heyecanlandırdı. Konu ile ilgili olumlu anlamda hayli fazla geri dönüşler almaya başlayan Pekdemir, seçim çalışmalarındaki toplantılarında projesini detaylarıyla birlikte anlatmaya başladı. Fatih, Anafartalar, Deliktaş, Aktepe, Cumhuriyet ve Karşıyaka Mahallelerinin tam ortasına inşa edilecek olan kompleks, futbol sahaları, tenis kortları, basketbol ve voleybol sahaları, kapalı spor salonu ve olimpik yüzme havuzu gibi birçok spor alanını içinde barındıracak. Bu tesis, bölgenin en büyük spor tesislerinden biri olacak ve birçok sporseverin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanacak. Projeyi açıklarken hedefinin, sporu bölgedeki gençlere ve halka daha da yaymak, yeni yeteneklerin keşfedilmesine olanak sağlamak ve gençleri sağlıklı bir yaşam tarzına teşvik etmek olduğunu söyleyen Pekdemir’in bu projesi dahilinde organize edilecek kursların tamamı da ücretsiz olarak yapılacak.
AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in bölgenin vizyonuna büyük katkı verecek Amatör Sporlar Kompleksi projesi, ilçede heyecan yarattı. Sporseverlerden oldukça olumlu geri dönüşler alan proje hayata geçirildiğinde bölgenin de en büyük spor tesislerinden birisi olacak.

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçim bölgesinde gerçekleştirmeyi planladığı projelerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Pekdemir’in özellikle spor alanında yapmayı planladığı Amatör Spor Kompleksi Projesi, bölgedeki sporseverleri heyecanlandırdı. Konu ile ilgili olumlu anlamda hayli fazla geri dönüşler almaya başlayan Pekdemir, seçim çalışmalarındaki toplantılarında projesini detaylarıyla birlikte anlatmaya başladı.

Fatih, Anafartalar, Deliktaş, Aktepe, Cumhuriyet ve Karşıyaka Mahallelerinin tam ortasına inşa edilecek olan kompleks, futbol sahaları, tenis kortları, basketbol ve voleybol sahaları, kapalı spor salonu ve olimpik yüzme havuzu gibi birçok spor alanını içinde barındıracak. Bu tesis, bölgenin en büyük spor tesislerinden biri olacak ve birçok sporseverin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanacak.

Projeyi açıklarken hedefinin, sporu bölgedeki gençlere ve halka daha da yaymak, yeni yeteneklerin keşfedilmesine olanak sağlamak ve gençleri sağlıklı bir yaşam tarzına teşvik etmek olduğunu söyleyen Pekdemir’in bu projesi dahilinde organize edilecek kursların tamamı da ücretsiz olarak yapılacak.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.