Pençe Kilit Harekatı bölgesinde 9 askerimiz şehit oldu

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 12.01.2024 - 22:24, Güncelleme: 13.01.2024 - 09:56
 

Pençe Kilit Harekatı bölgesinde 9 askerimiz şehit oldu

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çatışma çıktı. Çatışmada 9 askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz yaralandı. Öte yandan 15 terörist etkisiz hale getirildi.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle askerlerimiz arasında çatışma çıktı. Çatışmada 9 askerimiz şehit oldu. Pençe Kilit Operasyonu bölgesinden acı haberler geliyor. Bölgedeki bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle askerler arasında çatışma çıktı. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şehit ve yaralılarımız olduğu aktarıldı. Açıklamada, "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada beş kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üçü ağır sekiz kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralılarımız hastaneye sevk edilmiş ve tedavilerine başlanmıştır" denildi. ŞEHİT SAYISI 9'A YÜKSELDİ Yaralanan 4 askerimizin daha şehit olmasıyla birlikte çatışmada şehit olan askerimizin sayısı 9'a yükseldi. Bakanlıktan yapılan son açıklamada, "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan bir silah arkadaşımız daha yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuş, şehit olan kahraman silah arkadaşlarımızın sayısı dokuza yükselmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi. ÖLDÜRÜLEN TERÖRİST SAYISI 15 Bölgede devam eden operasyonlarda etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 15'e yükseldi.
Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çatışma çıktı. Çatışmada 9 askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz yaralandı. Öte yandan 15 terörist etkisiz hale getirildi.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle askerlerimiz arasında çatışma çıktı. Çatışmada 9 askerimiz şehit oldu.

Pençe Kilit Operasyonu bölgesinden acı haberler geliyor. Bölgedeki bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle askerler arasında çatışma çıktı. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şehit ve yaralılarımız olduğu aktarıldı. Açıklamada, "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada beş kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üçü ağır sekiz kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralılarımız hastaneye sevk edilmiş ve tedavilerine başlanmıştır" denildi.

ŞEHİT SAYISI 9'A YÜKSELDİ

Yaralanan 4 askerimizin daha şehit olmasıyla birlikte çatışmada şehit olan askerimizin sayısı 9'a yükseldi.

Bakanlıktan yapılan son açıklamada, "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan bir silah arkadaşımız daha yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuş, şehit olan kahraman silah arkadaşlarımızın sayısı dokuza yükselmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

ÖLDÜRÜLEN TERÖRİST SAYISI 15

Bölgede devam eden operasyonlarda etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 15'e yükseldi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.