Çameli’de Gençler Kolpa İle Coştu

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 27.08.2022 - 09:51, Güncelleme: 27.08.2022 - 09:51
 

Çameli’de Gençler Kolpa İle Coştu

Denizli’de devam eden Çameli Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Çameli Uluslararası Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivalinin 3’üncü gününde, Çameli’de Kolpa rüzgarı esti.

Çameli Belediyesi festivalin 3’üncü gününde sevilen Rock grubu "Kolpa"yı Çameli'lilerle buluşturdu. Konser öncesi ünlü sunucu ve şovmen Aysunum, cep telefonu ışıklarıyla alanı dolduran seyircilere yaptırdığı şovlarla renkli görüntüler oluşturdu.  Dün gece Çameli Otogarı alanında düzenlenen Kolpa konserine Çameli halkı yoğun ilgi gösterirken, Kolpa grubunun sahneye çıkmasıyla coşku doruğa çıktı. Binlerce kişinin katıldığı konserde Kolpa grubu, birbirinden güzel şarkılarıyla gençlik konserine katılan 7'den 70'e herkesi coşturdu. Konserin sonunda Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarafından grup adına Barış Yurtçu'ya bir plaket takdim edilirken, Başkan Çameli gençlerin Türkiye'nin geleceği olduğunu belirtip onlar için en güzel çalışmaları ve hizmetleri vermeyi sürdüreceklerini kaydetti.
Denizli’de devam eden Çameli Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Çameli Uluslararası Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivalinin 3’üncü gününde, Çameli’de Kolpa rüzgarı esti.

Çameli Belediyesi festivalin 3’üncü gününde sevilen Rock grubu "Kolpa"yı Çameli'lilerle buluşturdu.

Konser öncesi ünlü sunucu ve şovmen Aysunum, cep telefonu ışıklarıyla alanı dolduran seyircilere yaptırdığı şovlarla renkli görüntüler oluşturdu. 

Dün gece Çameli Otogarı alanında düzenlenen Kolpa konserine Çameli halkı yoğun ilgi gösterirken, Kolpa grubunun sahneye çıkmasıyla coşku doruğa çıktı. Binlerce kişinin katıldığı konserde Kolpa grubu, birbirinden güzel şarkılarıyla gençlik konserine katılan 7'den 70'e herkesi coşturdu.

Konserin sonunda Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarafından grup adına Barış Yurtçu'ya bir plaket takdim edilirken, Başkan Çameli gençlerin Türkiye'nin geleceği olduğunu belirtip onlar için en güzel çalışmaları ve hizmetleri vermeyi sürdüreceklerini kaydetti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.