AGD’nin Bu Ayki Konuğu Yazar Mehmet Emin Şentürk Oldu

SANAT 27.09.2016 - 10:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AGD’nin Bu Ayki Konuğu Yazar Mehmet Emin Şentürk Oldu

denizli haber / denizli 20 haber / AGD’nin Bu Ayki Konuğu Yazar Mehmet Emin Şentürk Oldu

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi her ay bir kitap okuma ve okuduğu kitabı tahlil edip yazarıyla buluşturma çalışması yürütüyor.   Bu Ayın kitabı, Dünya ve Ahiret Hayatımızın Kurtuluşu ve Mutluluğu için Altın Öğütler konulu Denizli’miz Yazarlarından Mehmet Emin Şentürk’ün 40 Hadis-i Şerif 40 Ayet-i Kerime 40 A’dan Z’ye Namaz Kuralları adlı kitabı oldu.    Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesinde okuyucularıyla bir araya gelen Eğitimci Yazar Mehmet Emin Şentürk, Okuyucularıyla birlikte kitap tahlili ve hasbihal ederek, kitaplarını imzaladı. Şentürk, Okuyucularına karşı bir konuşma yaparak, şu mesajı verdi; Allah Teala, dini sadece camiye ve insanların bireysel istek ve duygularına bırakmaz. Tam tersine, İslamı hayatın bütünü kuşatıcı bir dünya görüşü ve hayat biçimi olarak takdim eder. Hayatın hiçbir anı din dışında bırakılamaz. Bizim, kulluk hayatımızda başarılı olabilmemiz için her şeyden önce inancımızı düzeltmemiz, sonra yaşantımızı Rabbimizin rızasına uygun şekline getirmemiz gerekiyor. Bu da, bütün gücümüzle Kur’an’ın ayetlerini ve Peygamberin hadislerini bilmek ve onlara uygun şekilde yaşama gayreti içinde olmamıza bağlıdır” dedi.   Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Eğitim Komisyonu Başkanı Hakan Yorgancıgil de konuşmasında, “i ilk vahyi ‘oku’ emri ile başlayan bir dinin mensuplarıyız. Hayatı “okuma” ile inşa eden bir medeniyetin çocuklarıyız. O’nun için okur, O’nu anlamaya çalışırız. “Her Ay Bir Kitap” çalışmasıyla seçtiğimiz aylık kitabı düzenli olarak okuyup tahlilini dernek merkezimizde yapıyoruz. Amacımız değerlerimize bağlı, şuurlu, örnek ve öncü Müslümanların yetişmesine katkıda bulunmaktır” dedi.  
denizli haber / denizli 20 haber / AGD’nin Bu Ayki Konuğu Yazar Mehmet Emin Şentürk Oldu

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi her ay bir kitap okuma ve okuduğu kitabı tahlil edip yazarıyla buluşturma çalışması yürütüyor.

 

Bu Ayın kitabı, Dünya ve Ahiret Hayatımızın Kurtuluşu ve Mutluluğu için Altın Öğütler konulu Denizli’miz Yazarlarından Mehmet Emin Şentürk’ün 40 Hadis-i Şerif 40 Ayet-i Kerime 40 A’dan Z’ye Namaz Kuralları adlı kitabı oldu.

 

 Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesinde okuyucularıyla bir araya gelen Eğitimci Yazar Mehmet Emin Şentürk, Okuyucularıyla birlikte kitap tahlili ve hasbihal ederek, kitaplarını imzaladı. Şentürk, Okuyucularına karşı bir konuşma yaparak, şu mesajı verdi; Allah Teala, dini sadece camiye ve insanların bireysel istek ve duygularına bırakmaz. Tam tersine, İslamı hayatın bütünü kuşatıcı bir dünya görüşü ve hayat biçimi olarak takdim eder. Hayatın hiçbir anı din dışında bırakılamaz. Bizim, kulluk hayatımızda başarılı olabilmemiz için her şeyden önce inancımızı düzeltmemiz, sonra yaşantımızı Rabbimizin rızasına uygun şekline getirmemiz gerekiyor. Bu da, bütün gücümüzle Kur’an’ın ayetlerini ve Peygamberin hadislerini bilmek ve onlara uygun şekilde yaşama gayreti içinde olmamıza bağlıdır” dedi.

 

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Eğitim Komisyonu Başkanı Hakan Yorgancıgil de konuşmasında, “i ilk vahyi ‘oku’ emri ile başlayan bir dinin mensuplarıyız. Hayatı “okuma” ile inşa eden bir medeniyetin çocuklarıyız. O’nun için okur, O’nu anlamaya çalışırız. “Her Ay Bir Kitap” çalışmasıyla seçtiğimiz aylık kitabı düzenli olarak okuyup tahlilini dernek merkezimizde yapıyoruz. Amacımız değerlerimize bağlı, şuurlu, örnek ve öncü Müslümanların yetişmesine katkıda bulunmaktır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.