Aşırı yüklenmeden dolayı klima motoru yandı

ASAYİŞ 03.07.2020 - 18:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Aşırı yüklenmeden dolayı klima motoru yandı

Denizli Pamukkale İlçesi’nde bir apartmanın dairesindeki klima motoru aşırı yüklenmeye dayanamadı ve yangın çıktı.   Denizli’de havaların 40 dereceye kadar yükselmesinin ardından vatandaşlar serinlemek için klimalara yükleniyor. Pamukkale İlçesi İstiklal Mahallesi, İnönü Caddesi’nde bir apartmanın 7 katında bulunan Esat G.’ye ait dairenin klima motoru aşırı yüklenmeden dolayı bir anda yanmaya başladı.   Evin sigortalarının atmasına bir anlam veremeyen ev sahibi, daha sonra komşularının haber vermesi ile daire dışında bulunan klima motorunun yandığını gördü. İhbar üzerine olay yerine Denizli Büyükşehir İtfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yangını söndürerek gerekli önlemleri aldı.    

Denizli Pamukkale İlçesi’nde bir apartmanın dairesindeki klima motoru aşırı yüklenmeye dayanamadı ve yangın çıktı.

 

Denizli’de havaların 40 dereceye kadar yükselmesinin ardından vatandaşlar serinlemek için klimalara yükleniyor. Pamukkale İlçesi İstiklal Mahallesi, İnönü Caddesi’nde bir apartmanın 7 katında bulunan Esat G.’ye ait dairenin klima motoru aşırı yüklenmeden dolayı bir anda yanmaya başladı.

 

Evin sigortalarının atmasına bir anlam veremeyen ev sahibi, daha sonra komşularının haber vermesi ile daire dışında bulunan klima motorunun yandığını gördü. İhbar üzerine olay yerine Denizli Büyükşehir İtfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yangını söndürerek gerekli önlemleri aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.