Bakanlık açıkladı: 386 üründe taklit ve tağşiş var!

GÜNDEM 14.01.2020 - 10:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bakanlık açıkladı: 386 üründe taklit ve tağşiş var!

Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit, tağşiş veya ilaç etken maddesi tespit edilen toplam 229 firmaya ait 386 parti ürünü kamuoyuyla paylaştı. Yapılan kontorllerde tespit edilen 229 firma içerisinde Denizlili firmalar temiz çıktı.   Tarım ve Orman Bakanlığının yaptığı kontroller sonucunda, alkolsüz içecekler, arıcılık ürünleri, baharat, bitki, çay ve kahve ürünleri, bitkisel yağ ve margarin, çikolata ve kakao ürünleri, enerji içecekleri, et ve et ürünleri, k u r u y em iş ve ç e r e z le r, meyve ve sebze işleme, süt ve süt ürünleri, şekerli mamuller, takviye edici gıdalar vb. ürünler başlığı altında yayınladığı birçok il içerinde Denizli yer almadı. 229 firmaya ait 386 parti üründe taklit, tağşiş veya ilaç etken maddesi tespit edildi.   Denizli’de hiçbir firmada taklit, tağşiş veya ilaç etken maddesi tespit edilmezken komşu bir çok ilde firmalar tespit edildi.       ÜRÜNLERİN TAMAMINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.

Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit, tağşiş veya ilaç etken maddesi tespit edilen toplam 229 firmaya ait 386 parti ürünü kamuoyuyla paylaştı. Yapılan kontorllerde tespit edilen 229 firma içerisinde Denizlili firmalar temiz çıktı.

 

Tarım ve Orman Bakanlığının yaptığı kontroller sonucunda, alkolsüz içecekler, arıcılık ürünleri, baharat, bitki, çay ve kahve ürünleri, bitkisel yağ ve margarin, çikolata ve kakao ürünleri, enerji içecekleri, et ve et ürünleri, k u r u y em iş ve ç e r e z le r, meyve ve sebze işleme, süt ve süt ürünleri, şekerli mamuller, takviye edici gıdalar vb. ürünler başlığı altında yayınladığı birçok il içerinde Denizli yer almadı. 229 firmaya ait 386 parti üründe taklit, tağşiş veya ilaç etken maddesi tespit edildi.

 

Denizli’de hiçbir firmada taklit, tağşiş veya ilaç etken maddesi tespit edilmezken komşu bir çok ilde firmalar tespit edildi.

 

 

 

ÜRÜNLERİN TAMAMINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.