Başkan Durmaz, “CHP’li meclis üyelerinin istifasına neden olan olayların takipçisi olacağız”

SİYASET 12.02.2021 - 12:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Başkan Durmaz, “CHP’li meclis üyelerinin istifasına neden olan olayların takipçisi olacağız”

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih durmaz, Merkezefendi Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyelerinin istifalarını değerlendirerek, Meclis üyelerinin istifasına neden olan olayların ve tüm bu sürecin yakından takipçisi olacaklarını belirtti.   Başkan Fatih Durmaz yaptığı basın açıklamasında, “Son dönemde CHP’den istifa edenler zincirine yeni bir halka eklenmiş; dün itibari ile de Denizli’mizde Merkezefendi belediye meclis üyesi chp’li iki isim partilerinden istifa etmişlerdir.   İstifa metinlerinden de anlaşılacağı üzere CHP ‘ye uzun yıllar emeklerini verdiklerini ifade eden bu iki ismin istifa etmelerine sebep olan olayların iç yüzü nedir?   “Bağrımıza taş bastık; kan kustuk ama kızılcık şerbeti içtik “ ifadelerine neden olan olaylar neyi kapsamaktadır ve istifaların ardındaki asıl neden nedir?   Adalet ve Kalkınma Partisi olarak bizler, Türkiye ve dünyada mavi vatan; Kıbrıs; Suriye Libya; Azerbaycan ve son olarak milli uzay programı gibi geleceğe yönelik konuları gündemimize alıp 2023; 2053 ve 2071 vizyonunu ve hedeflerini ortaya koyup Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yürüyüşümüze devam ederken; aynı zamanda yerel yönetimlerde belediye başkanlıkları bizde olan başta büyük şehir belediyemiz olmak üzere diğer ilçelerimizde hizmet yarışı ve hizmet destanı yazma telaşı içindeyken memleketimize bir çivi daha nasıl çakabiliriz, vatandaşımıza bir fazla hizmeti nasıl yapabiliriz derdi ile dertlenirken CHP yine kendine yakışan şekilde iç çekişmeler; hizipçilik ve istifalar ile gündeme gelmektedir.   Kendi içerisinde birlik ve beraberliği sağlayamayan, hizipçi,  iç tartışma ve kavgalar içinde boğuşan bir partinin elbette vatandaşa hizmet anlayışı olamaz. Vatandaşın sorununa çare üreten bir belediyecilik anlayışı olamaz;  buna da şaşırmış değiliz.   Benzer sebepler ile bir kaç ay öncesinde de yine Merkezefendi Belediye Meclisi üyesi olup istifa eden CHP’ li ile birlikte dün itibari ile istifa den 2 meclis üyesinin istifasına neden olan olayların ve tüm bu sürecin yakından takipçisi olacağız. Adalet ve Kalkınma Partisi olarak bizler ise milletimizden aldığımız destek ile yolumuza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih durmaz, Merkezefendi Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyelerinin istifalarını değerlendirerek, Meclis üyelerinin istifasına neden olan olayların ve tüm bu sürecin yakından takipçisi olacaklarını belirtti.

 

Başkan Fatih Durmaz yaptığı basın açıklamasında, “Son dönemde CHP’den istifa edenler zincirine yeni bir halka eklenmiş; dün itibari ile de Denizli’mizde Merkezefendi belediye meclis üyesi chp’li iki isim partilerinden istifa etmişlerdir.

 

İstifa metinlerinden de anlaşılacağı üzere CHP ‘ye uzun yıllar emeklerini verdiklerini ifade eden bu iki ismin istifa etmelerine sebep olan olayların iç yüzü nedir?

 

“Bağrımıza taş bastık; kan kustuk ama kızılcık şerbeti içtik “ ifadelerine neden olan olaylar neyi kapsamaktadır ve istifaların ardındaki asıl neden nedir?

 

Adalet ve Kalkınma Partisi olarak bizler, Türkiye ve dünyada mavi vatan; Kıbrıs; Suriye Libya; Azerbaycan ve son olarak milli uzay programı gibi geleceğe yönelik konuları gündemimize alıp 2023; 2053 ve 2071 vizyonunu ve hedeflerini ortaya koyup Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yürüyüşümüze devam ederken; aynı zamanda yerel yönetimlerde belediye başkanlıkları bizde olan başta büyük şehir belediyemiz olmak üzere diğer ilçelerimizde hizmet yarışı ve hizmet destanı yazma telaşı içindeyken memleketimize bir çivi daha nasıl çakabiliriz, vatandaşımıza bir fazla hizmeti nasıl yapabiliriz derdi ile dertlenirken CHP yine kendine yakışan şekilde iç çekişmeler; hizipçilik ve istifalar ile gündeme gelmektedir.

 

Kendi içerisinde birlik ve beraberliği sağlayamayan, hizipçi,  iç tartışma ve kavgalar içinde boğuşan bir partinin elbette vatandaşa hizmet anlayışı olamaz. Vatandaşın sorununa çare üreten bir belediyecilik anlayışı olamaz;  buna da şaşırmış değiliz.

 

Benzer sebepler ile bir kaç ay öncesinde de yine Merkezefendi Belediye Meclisi üyesi olup istifa eden CHP’ li ile birlikte dün itibari ile istifa den 2 meclis üyesinin istifasına neden olan olayların ve tüm bu sürecin yakından takipçisi olacağız. Adalet ve Kalkınma Partisi olarak bizler ise milletimizden aldığımız destek ile yolumuza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.