Çameli'de dolu yağışı etkili oldu!

DENİZLİ 25.05.2018 - 14:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli'de dolu yağışı etkili oldu!

Çameli ilçesinden bugün başlayan yağmur hava ilerleyen saatlerde yerini dolu yağışına bıraktı. 15 dakika süren dolu yağışı ilçeyi etkisi altına aldı.   Denizli’de dün gece Güney’de yaşanan dolu yağışı ile meydana gelen zararın ardından Çameli’de öğleden sonra başlayan dolu yağışı etkili oldu.     Alınan bilgiye göre Çameli’de yağan yağmur yağışı saat 14.00 sularında yerini dolu yağışına bıraktı. Bir anda bastıran fındık büyüklüğündeki dolu vatandaşların dışarı çıkmasına bile fırsat vermedi. İddialara göre dolu yağışının 15-20 dakika sürdüğü ve ekinlere ve çevreye zarar verdiği belirtildi. Bazı araçlar trafikte yolda kaldı. Yağan dolu nedeniyle mahsur kalan araçlar  kendi imkanları ile kurtarıldı.     Yağan şiddetli yağmur ve dolu nedeniyle yollarda sel birikintileri oluştu. İlçede yağan dolu nedeniyle oluşan zararın henüz tespit edilemediği, yapılan incelemeler sonrası ortaya çıkacağı belirtildi.    

Çameli ilçesinden bugün başlayan yağmur hava ilerleyen saatlerde yerini dolu yağışına bıraktı. 15 dakika süren dolu yağışı ilçeyi etkisi altına aldı.

 

Denizli’de dün gece Güney’de yaşanan dolu yağışı ile meydana gelen zararın ardından Çameli’de öğleden sonra başlayan dolu yağışı etkili oldu.

 

 

Alınan bilgiye göre Çameli’de yağan yağmur yağışı saat 14.00 sularında yerini dolu yağışına bıraktı. Bir anda bastıran fındık büyüklüğündeki dolu vatandaşların dışarı çıkmasına bile fırsat vermedi. İddialara göre dolu yağışının 15-20 dakika sürdüğü ve ekinlere ve çevreye zarar verdiği belirtildi. Bazı araçlar trafikte yolda kaldı. Yağan dolu nedeniyle mahsur kalan araçlar  kendi imkanları ile kurtarıldı.

 

 

Yağan şiddetli yağmur ve dolu nedeniyle yollarda sel birikintileri oluştu. İlçede yağan dolu nedeniyle oluşan zararın henüz tespit edilemediği, yapılan incelemeler sonrası ortaya çıkacağı belirtildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.