Çameli'nin Cadde Ve Sokakları Dezenfekte Ediliyor

GÜNDEM 26.03.2020 - 14:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli'nin Cadde Ve Sokakları Dezenfekte Ediliyor

Korona virüs tehdidi oluşmaya başladığı ilk andan itibaren çeşitli önlem çalışmalarıyla, virüsün yayılımını olabilecek en az seviyeye indirmek için bütün olanaklarını seferber eden Çameli  Belediyesi dezenfekte ekipleri  işlemlerini tüm hızıyla sürdürüyor.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan;  Vatandaşların kullandığı hemen her yer dezenfekte edilirken, cadde ve sokaklarda da çalışma başlatıldı. Planlama dâhilinde ilçedeki tüm cadde ve sokaklar dezenfekte edilmiş olacak.     BAŞKAN ARSLAN: RABBİM MİLLETİMİZİ BU VİRÜSTEN KORUSUN   Belediyenin her noktayı ilaçladığını, denetimler yaptığını anlatan Arslan Çameli’lilere  "evde kal" çağrısı da yaptı. Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini ifade eden Arslan  "Rabbimize dua edelim. Sağlık Bakanlığının uyarıları var. Evde kalın, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın diyor. Yakın temas olmasın, bir metre mesafe koyun diyor. Dolayısıyla bütün uyarılara halkımız inşallah dikkat eder, kısa sürede bu virüs illetinden kurtuluruz. Her şey Çameli her şey Türkiye için. Her zaman milletimizin hizmetindeyiz dedi     

Korona virüs tehdidi oluşmaya başladığı ilk andan itibaren çeşitli önlem çalışmalarıyla, virüsün yayılımını olabilecek en az seviyeye indirmek için bütün olanaklarını seferber eden Çameli  Belediyesi dezenfekte ekipleri  işlemlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan;  Vatandaşların kullandığı hemen her yer dezenfekte edilirken, cadde ve sokaklarda da çalışma başlatıldı. Planlama dâhilinde ilçedeki tüm cadde ve sokaklar dezenfekte edilmiş olacak.

 

 

BAŞKAN ARSLAN: RABBİM MİLLETİMİZİ BU VİRÜSTEN KORUSUN

 

Belediyenin her noktayı ilaçladığını, denetimler yaptığını anlatan Arslan Çameli’lilere  "evde kal" çağrısı da yaptı. Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini ifade eden Arslan  "Rabbimize dua edelim. Sağlık Bakanlığının uyarıları var. Evde kalın, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın diyor. Yakın temas olmasın, bir metre mesafe koyun diyor. Dolayısıyla bütün uyarılara halkımız inşallah dikkat eder, kısa sürede bu virüs illetinden kurtuluruz. Her şey Çameli her şey Türkiye için. Her zaman milletimizin hizmetindeyiz dedi 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.