Denizli Çameli ilçesinde 4 Ayrı Kaza

DENİZLİ 10.01.2019 - 17:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Çameli ilçesinde 4 Ayrı Kaza

Denizli'nin Çameli ilçesinde sabah saatlerinden bu yana 4 farklı kaza meydana geldi.       Denizli Çameli ilçesinde Elmalı,Sarıkavak,Kirazlıyayla,Güzelyurt mahallerinde kaza meydana geldi. Çameli ilçesinde sabah saatlerinde , ilk kaza elmalı ilkokuluna giden Eyüp Yasin Yiğit'in kullandığı otomobil takla atarak şarapomle yuvarlandı, otomobil içerisinde 3 öğretmenin bulunduğu kaza yara almadan atlatıldı.     Diğer ikinci kaza ise Çamel ilçesinde Sarıkavak mahallesi ile Kirazlıyayla Mahallesi arasında bulunan karayolunda meydana geldi.Denizli Büyükşehir İtfaiye amirliğinde çalışan Ergün Sağ idaresindeki otomobil, karlı ve buzlu yolda sürücünün kontrolü yitirmesiyle şarampole kaydı.Kazada otomobil sürücüsü Ergün Sağ hafif bir şekilde yaralandı.     Çameli ilçesinde meydana gelen 3'üncü kaza ise Denizli'de özel firmada çalışan Tamer Altın Karabayır Mahallesinden ilçeye seyir halinde olan otomobil sürücüsü Karabayır, park halinde bulunan 20 KC 404 plakalı otomobile çarparak durabildi.Kazada her hangi bir yaralanma olmadı.     İlçede son olarak meydana gelen kaza ise, Güzelyurt Mahallesinde öğrencileri taşıyan bir minibüs yoldaki gizli buzlanmadan dolayı çarparak durabildi.  Ramazan A.’ın kullandığı öğrenci servis minibüsü öğrencileri okula götürmek için hareket halinde iken yoldaki gizli buzlanma nedeniyle aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. İlk önce karşı yoldan gelen Çameli Kaymakamlığında çalışan Nuri O.'nun kullandığı otomobile çarptı ve ardından Emin A.'nın bahçe kapısına çarparak durabildi.Kazada her iki araçta ve bahçe kapısında maddi hasar meydana gelirken öğrenci servisinin boş olmasının yaşanabilecek faciayı önlediği belirtildi. İlçede yaşanan kazaların hepsinin tek bir nedeni ve ortak noktası vardı. Çameli İlçesinde yaşanan 4 ayrı kazanın gerçekleşme nedeni gizli buzlanma ve karlı yol olmasıydı.  

Denizli'nin Çameli ilçesinde sabah saatlerinden bu yana 4 farklı kaza meydana geldi.

 

 

 

Denizli Çameli ilçesinde Elmalı,Sarıkavak,Kirazlıyayla,Güzelyurt mahallerinde kaza meydana geldi.

Çameli ilçesinde sabah saatlerinde , ilk kaza elmalı ilkokuluna giden Eyüp Yasin Yiğit'in kullandığı otomobil takla atarak şarapomle yuvarlandı, otomobil içerisinde 3 öğretmenin bulunduğu kaza yara almadan atlatıldı.

 

 

Diğer ikinci kaza ise Çamel ilçesinde Sarıkavak mahallesi ile Kirazlıyayla Mahallesi arasında bulunan karayolunda meydana geldi.Denizli Büyükşehir İtfaiye amirliğinde çalışan Ergün Sağ idaresindeki otomobil, karlı ve buzlu yolda sürücünün kontrolü yitirmesiyle şarampole kaydı.Kazada otomobil sürücüsü Ergün Sağ hafif bir şekilde yaralandı.

 

 

Çameli ilçesinde meydana gelen 3'üncü kaza ise Denizli'de özel firmada çalışan Tamer Altın Karabayır Mahallesinden ilçeye seyir halinde olan otomobil sürücüsü Karabayır, park halinde bulunan 20 KC 404 plakalı otomobile çarparak durabildi.Kazada her hangi bir yaralanma olmadı.

 

 

İlçede son olarak meydana gelen kaza ise, Güzelyurt Mahallesinde öğrencileri taşıyan bir minibüs yoldaki gizli buzlanmadan dolayı çarparak durabildi.

 Ramazan A.’ın kullandığı öğrenci servis minibüsü öğrencileri okula götürmek için hareket halinde iken yoldaki gizli buzlanma nedeniyle aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. İlk önce karşı yoldan gelen Çameli Kaymakamlığında çalışan Nuri O.'nun kullandığı otomobile çarptı ve ardından Emin A.'nın bahçe kapısına çarparak durabildi.Kazada her iki araçta ve bahçe kapısında maddi hasar meydana gelirken öğrenci servisinin boş olmasının yaşanabilecek faciayı önlediği belirtildi.

İlçede yaşanan kazaların hepsinin tek bir nedeni ve ortak noktası vardı. Çameli İlçesinde yaşanan 4 ayrı kazanın gerçekleşme nedeni gizli buzlanma ve karlı yol olmasıydı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.