Denizli Kaldırımlar Yayalar için mi ? Araçlar için mi ?

GÜNDEM 15.03.2017 - 11:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Kaldırımlar Yayalar için mi ? Araçlar için mi ?

Denizli'de kaldırım ve yaya geçitleri üzerine park edilen taşıtlar nedeniyle büyük sıkıntı yaşadıklarını anlatan vatandaşlar,”Yayaları hiçe sayan saygısız sürücülerden şikayetçiyiz” dediler.

Kaldırım ve yaya geçitleri üzerine park edilen taşıtlar nedeniYle büyük sıkıntı yaşadıklarını anlatan vatandaşlar,”Yayaları hiçe sayan saygsız sürücülerden şikayetçiyiz” dediler.   Denizli’de kaldırımlara park edilen araçlardan vatandaşlar şikayetci,lütfen araç sürücüleri “yayaların kullanıma özel olan yürüyüş yolu”olarak belirtilen kaldırımlara araç park etmeyiniz.   İnsanların can güvenliğini tehlikeye düşüren bu görüntülere her gün yenilerinin eklendiğine işaret eden vatandaşlar, araçlarını kaldırıma park ederek yaya ulaşımını engelleyen sürücülere tepki gösterdiler.   “Cadde ve sokaklarda düzensiz şekilde park edilen araçlar yüzünden kaldırımlarda yürüyemez olduk” diyen vatandaşlar, duyarsız sürücülerin neden olduğu problemin defalarca gündeme gelmesine rağmen gerekli çözümün bir türlü sağlanamadığını hatırlattılar.     YAYALARIN CAN GÜVENLİĞİ TEHKİLEDE   Kaldırımlar işgal edildiği için yol ortasından yürümek zorunda kaldıkları ve kendilerini trafikteki araçların önünde bulduklarını ifade eden vatandaşlar, özellikle yağışlı günlerde büyük sıkıntı yaşadıklarını kaydettiler.   Özellikle kaldırımı kullanan çocukların büyük tehlike yaşadığına işaret eden vatandaşlar, “Kaldırımlara park edilen araçlar nedeniyle yola inmek zorunda kalan çocuklar, yanlarından vızır vızır gelip geçen taşıtlar nedeniyle kazaya maruz kalma riski taşıyorlar” uyarısında bulundular.               ENGELLİLER DE BU DURUMDAN ŞİKAYETÇİ Engelli rampalarının önüne park edilen araçlar nedeniyle büyük çile çektiklerini anlatan vatandaşlar, yetkililere seslenerek gerekli önlemlerin alınmasını istediler. Ana caddeler başta olmak üzere rampası olan pek çok kaldırımı düzensiz park edilen taşıtlar nedeniyle kullanamadıklarını belirten engelli vatandaşlar, “Bu tür engeller nedeniyle sokağa çıkmaya korkuyoruz” diye konuştular.    
Denizli'de kaldırım ve yaya geçitleri üzerine park edilen taşıtlar nedeniyle büyük sıkıntı yaşadıklarını anlatan vatandaşlar,”Yayaları hiçe sayan saygısız sürücülerden şikayetçiyiz” dediler.

Kaldırım ve yaya geçitleri üzerine park edilen taşıtlar nedeniYle büyük sıkıntı yaşadıklarını anlatan vatandaşlar,”Yayaları hiçe sayan saygsız sürücülerden şikayetçiyiz” dediler.

 

Denizli’de kaldırımlara park edilen araçlardan vatandaşlar şikayetci,lütfen araç sürücüleri “yayaların kullanıma özel olan yürüyüş yolu”olarak belirtilen kaldırımlara araç park etmeyiniz.

 

İnsanların can güvenliğini tehlikeye düşüren bu görüntülere her gün yenilerinin eklendiğine işaret eden vatandaşlar, araçlarını kaldırıma park ederek yaya ulaşımını engelleyen sürücülere tepki gösterdiler.

 

“Cadde ve sokaklarda düzensiz şekilde park edilen araçlar yüzünden kaldırımlarda yürüyemez olduk” diyen vatandaşlar, duyarsız sürücülerin neden olduğu problemin defalarca gündeme gelmesine rağmen gerekli çözümün bir türlü sağlanamadığını hatırlattılar.

 

 

YAYALARIN CAN GÜVENLİĞİ TEHKİLEDE

 

Kaldırımlar işgal edildiği için yol ortasından yürümek zorunda kaldıkları ve kendilerini trafikteki araçların önünde bulduklarını ifade eden vatandaşlar, özellikle yağışlı günlerde büyük sıkıntı yaşadıklarını kaydettiler.

 

Özellikle kaldırımı kullanan çocukların büyük tehlike yaşadığına işaret eden vatandaşlar, “Kaldırımlara park edilen araçlar nedeniyle yola inmek zorunda kalan çocuklar, yanlarından vızır vızır gelip geçen taşıtlar nedeniyle kazaya maruz kalma riski taşıyorlar” uyarısında bulundular.

 

 

 

 

 

 

 

ENGELLİLER DE BU DURUMDAN ŞİKAYETÇİ

Engelli rampalarının önüne park edilen araçlar nedeniyle büyük çile çektiklerini anlatan vatandaşlar, yetkililere seslenerek gerekli önlemlerin alınmasını istediler.

Ana caddeler başta olmak üzere rampası olan pek çok kaldırımı düzensiz park edilen taşıtlar nedeniyle kullanamadıklarını belirten engelli vatandaşlar, “Bu tür engeller nedeniyle sokağa çıkmaya korkuyoruz” diye konuştular.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.