DTB Başkanı Tefenlili: “Bayram kardeşlik ve paylaşmaktır”

EKONOMİ 19.08.2018 - 13:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DTB Başkanı Tefenlili: “Bayram kardeşlik ve paylaşmaktır”

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili Kurban Bayramı ile ilgili mesaj yayımlayarak, paylaşmanın, sevgi ve kardeşliğin hüküm sürdüğü bir bayram olmasını diledi. Başkan Tefenlili, dini bayramların, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için büyük bir fırsat olduğunu söyledi.   Kurban Bayramı’nın huzur ve hoşgörü içerisinde geçmesini temenni eden DTB Başkanı İbrahim Tefenlili mesajında şunları kaydetti:   Bayramlar, milli ve dini duygularımızı pekiştiren, birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olan, örf ve adetlerimizin sergilendiği önemli günlerdir. Bu önemli günlerden biri olan Kurban Bayramı’nı karşılamanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Paylaşmanın önemini daha çok kavradığımız bu günlerde, ihtiyaç sahiplerinin kapısını çalarak, büyüklerimizi ziyaret ederek, çocuklarımızı sevindirerek heyecanımızı, sevincimizi ve mutluluğumuzu onlarla paylaşmalıyız. Yaşadığımız heyecan ve sevincin birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini, tüm Müslüman coğrafyasına huzur ve barış getirmesini diliyor, vatandaşlarımıza hayırlı bayramlar diliyorum.

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili Kurban Bayramı ile ilgili mesaj yayımlayarak, paylaşmanın, sevgi ve kardeşliğin hüküm sürdüğü bir bayram olmasını diledi. Başkan Tefenlili, dini bayramların, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

 

Kurban Bayramı’nın huzur ve hoşgörü içerisinde geçmesini temenni eden DTB Başkanı İbrahim Tefenlili mesajında şunları kaydetti:

 

Bayramlar, milli ve dini duygularımızı pekiştiren, birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olan, örf ve adetlerimizin sergilendiği önemli günlerdir. Bu önemli günlerden biri olan Kurban Bayramı’nı karşılamanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Paylaşmanın önemini daha çok kavradığımız bu günlerde, ihtiyaç sahiplerinin kapısını çalarak, büyüklerimizi ziyaret ederek, çocuklarımızı sevindirerek heyecanımızı, sevincimizi ve mutluluğumuzu onlarla paylaşmalıyız. Yaşadığımız heyecan ve sevincin birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini, tüm Müslüman coğrafyasına huzur ve barış getirmesini diliyor, vatandaşlarımıza hayırlı bayramlar diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.