Gündüz vakti apartmandan bebek arabasını çaldı

ASAYİŞ 13.07.2018 - 12:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Gündüz vakti apartmandan bebek arabasını çaldı

Denizli'de hırsızlık olaylarına gün geçtikçe yenileri ekleniyor. Gündüz vakti bir apartmana giren şahıs rahatlıkla bebek arabasını çalarak kayıplara karıştı.   Olay dün saat 14.00- 14.30 sıralarında Pamukkale İlçesi Hacıkaplanlar Mahallesi'nde bir apartmanda yaşandı. Gamze ve Koray B. çiftinin yeni doğan bebeklerine aldıkları bebek arabası, yaşı 15 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir genç tarafından çalındı. Genç hırsızın tavırları ve rahatlığı pes dedirtti.   Hırsız önce rahatlıkla apartmana giriyor. Ardından asansörle kata çıkan hırsız asansörle bebek arabasını aşağı indirdikten sonra, apartman kapısını açarak duvara dayıyor. Gelen giden var mı diye kontrol eden hırsız, daha sonra rahatlıkla apartmandan çıkarak çaldığı bebek arabası ile birlikte gözden kayboluyor.   Emniyet güçlerine ihbarda bulunan Gamze-Koray B. çifti sosyal medyadan hırsızın kamera görüntülerini ve resmini paylaşarak vatandaşlardan yardım istedi. Gamze B. " Bebek arabamızı çalan kişiyi gören duyan bilen varsa bizimle iletişime geçerse sevinirim. Hatta kişide önemli değil, bebek Arabamız önemli, çocuğumuzun yeni 40 çıkmadan çalınmıştır " ifadesine yer verdi.  

Denizli'de hırsızlık olaylarına gün geçtikçe yenileri ekleniyor. Gündüz vakti bir apartmana giren şahıs rahatlıkla bebek arabasını çalarak kayıplara karıştı.

 

Olay dün saat 14.00- 14.30 sıralarında Pamukkale İlçesi Hacıkaplanlar Mahallesi'nde bir apartmanda yaşandı. Gamze ve Koray B. çiftinin yeni doğan bebeklerine aldıkları bebek arabası, yaşı 15 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir genç tarafından çalındı. Genç hırsızın tavırları ve rahatlığı pes dedirtti.

 

Hırsız önce rahatlıkla apartmana giriyor. Ardından asansörle kata çıkan hırsız asansörle bebek arabasını aşağı indirdikten sonra, apartman kapısını açarak duvara dayıyor. Gelen giden var mı diye kontrol eden hırsız, daha sonra rahatlıkla apartmandan çıkarak çaldığı bebek arabası ile birlikte gözden kayboluyor.

 

Emniyet güçlerine ihbarda bulunan Gamze-Koray B. çifti sosyal medyadan hırsızın kamera görüntülerini ve resmini paylaşarak vatandaşlardan yardım istedi. Gamze B. " Bebek arabamızı çalan kişiyi gören duyan bilen varsa bizimle iletişime geçerse sevinirim. Hatta kişide önemli değil, bebek Arabamız önemli, çocuğumuzun yeni 40 çıkmadan çalınmıştır " ifadesine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.