İMO Denizli Şubesi İstinat Duvarı Analiz ve Tasarımı Semineri düzenledi

EĞİTİM 06.07.2018 - 12:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İMO Denizli Şubesi İstinat Duvarı Analiz ve Tasarımı Semineri düzenledi

1 Ocak 2019 tarihinde yürürlüğe girecek olan Yeni Deprem Yönetmeliğine göre İstinat Duvarı Hesaplarında ki değişiklikler anlatıldı. Son zamanlarda yıkılan İstinat Yapılarından örnekler verildi ve nedenleri üzerinde duruldu.   Sunum İnşaat Yük. Mühendisi ve aynı zamanda Bilgisayar Yük. Mühendisi olan Ali Osman Kahveci tarafından gerçekleştirildi. Yazılımı kendisine ait olan istCAD programı ile örnekler çözülerek İnşaat Mühendislerine program hakkında bilgiler verildi.     İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel; Hem Bilgisayar Mühendisi hem de İnşaat Mühendisi olarak hazırlanmış olan bu yazılımın önemli tecrübe ve emekler neticesinde ortaya çıktığını biliyoruz. Yerli yazılımlarımızın ülkemiz de günden güne daha iyi yerlere geldiğini belirten Şenel, emeklerinden ve katkılarından dolayı Ali Osman Kahveci’ ye teşekkürlerini sundular.      

1 Ocak 2019 tarihinde yürürlüğe girecek olan Yeni Deprem Yönetmeliğine göre İstinat Duvarı Hesaplarında ki değişiklikler anlatıldı. Son zamanlarda yıkılan İstinat Yapılarından örnekler verildi ve nedenleri üzerinde duruldu.

 

Sunum İnşaat Yük. Mühendisi ve aynı zamanda Bilgisayar Yük. Mühendisi olan Ali Osman Kahveci tarafından gerçekleştirildi. Yazılımı kendisine ait olan istCAD programı ile örnekler çözülerek İnşaat Mühendislerine program hakkında bilgiler verildi.

 

 

İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel;

Hem Bilgisayar Mühendisi hem de İnşaat Mühendisi olarak hazırlanmış olan bu yazılımın önemli tecrübe ve emekler neticesinde ortaya çıktığını biliyoruz. Yerli yazılımlarımızın ülkemiz de günden güne daha iyi yerlere geldiğini belirten Şenel, emeklerinden ve katkılarından dolayı Ali Osman Kahveci’ ye teşekkürlerini sundular.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.