Sezon sonuna kadar Ali Yalçın ve Kenan Atik takımı götürecek

SPOR 24.04.2017 - 12:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sezon sonuna kadar Ali Yalçın ve Kenan Atik takımı götürecek

Denizlispor'un yönetimini sezon sonuna kadar Ali Yalçın ve Kenan Atik takımı götürecek

Denizlispor'un yönetimini sezon sonuna kadar Ali Yalçın  ve Kenan Atik takımı götürecek     Denizlispor'da Ali Tandoğan'ın görevden ayrılmasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğuna Ali Yalçın ve Kenan Atik getirildi. Mehmet Ali Keskinler'in iki maçlık yürüttüğü görevi sezon sonuna kadar bu ikili üstlendi. Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat'ın yerine bir seferlik yedek kulübesinde bugün Manisaspor maçında Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla bulunacak. Diğer maçlarda yedek kulübesinde Denizlispor'u asbaşkan Ali Fırat temsil edecek.  
Denizlispor'un yönetimini sezon sonuna kadar Ali Yalçın ve Kenan Atik takımı götürecek

Denizlispor'un yönetimini sezon sonuna kadar Ali Yalçın  ve Kenan Atik takımı götürecek

 

 

Denizlispor'da Ali Tandoğan'ın görevden ayrılmasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğuna Ali Yalçın ve Kenan Atik getirildi. Mehmet Ali Keskinler'in iki maçlık yürüttüğü görevi sezon sonuna kadar bu ikili üstlendi. Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat'ın yerine bir seferlik yedek kulübesinde bugün Manisaspor maçında Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla bulunacak. Diğer maçlarda yedek kulübesinde Denizlispor'u asbaşkan Ali Fırat temsil edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.