Çameli'yi soğuk vurdu

GÜNDEM 25.04.2017 - 16:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'yi soğuk vurdu

Çameli’de 23-24 Nisan tarihleri etkili olan soğuk hava ve kar yağışı koşulları nedeniyle çok sayıda ceviz ağacını don vurdu.

Çameli’de 23-24 Nisan tarihleri etkili olan soğuk hava ve kar yağışı  koşulları nedeniyle çok sayıda ceviz ağacını don vurdu.     Çameli’de 23 Nisan gecesi sıfırın altına düşen sıcaklık, üreticilerin zor bir gece geçirmelerine neden oldu. Çameli Ziraat Odası Başkanı Hamit Tuncer  özellikle ceviz ağaçlarının don olayından fazlasıyla etkilendiğini ve çok sayıda ceviz ağacının bu yüzden donduğunu söyledi. Don olayının hafta sonuna kadar tekrar yaşanabileceğine dikkat çeken Tuncer  üreticileri temkinli olmaları konusunda uyardı.
Çameli’de 23-24 Nisan tarihleri etkili olan soğuk hava ve kar yağışı koşulları nedeniyle çok sayıda ceviz ağacını don vurdu.

Çameli’de 23-24 Nisan tarihleri etkili olan soğuk hava ve kar yağışı  koşulları nedeniyle çok sayıda ceviz ağacını don vurdu.

 

 

Çameli’de 23 Nisan gecesi sıfırın altına düşen sıcaklık, üreticilerin zor bir gece geçirmelerine neden oldu. Çameli Ziraat Odası Başkanı Hamit Tuncer  özellikle ceviz ağaçlarının don olayından fazlasıyla etkilendiğini ve çok sayıda ceviz ağacının bu yüzden donduğunu söyledi. Don olayının hafta sonuna kadar tekrar yaşanabileceğine dikkat çeken Tuncer  üreticileri temkinli olmaları konusunda uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.