AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan "Onlar Emekleriyle Başarının Gerçek Sahipleri"dedi

GÜNDEM 01.05.2017 - 12:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan "Onlar Emekleriyle Başarının Gerçek Sahipleri"dedi

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü vesilesiyle mesaj yayınladı.

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit ÖZKAN, 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü vesilesiyle mesaj yayınladı.   Milletvekili Özkan, mesajında şunları kaydetti; “Tüm dünyada, işçi ve emekçiler tarafından birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan 1 Mayıs; çalışanların sorunlarının dile getirilmesine, çözüm yollarına ilişkin görüşlerin tartışılmasına vesile olmaktadır.   1923 yılından itibaren ülkemizde de kutlanan 1 Mayıs, AK Parti’nin 2009 yılında kanunlaştırması ile resmi bayram olarak kutlanmaya başlanmış ve çalışan emekçilere hediye edilmiştir.   Rekor kıran bir büyüme hızıyla 2023 hedeflerine emin adımlarla gidebilme başarısı, alın teri döken işçilerimizin, çalışanlarımızın sayesindedir. Onlar emekleriyle bu başarının gerçek sahipleridir.   Bu vesileyle, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün barış ve kardeşliğin egemen olduğu, provokasyonlardan uzak, bir bayram havasında kutlanması temennisiyle, işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlarım.”
AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü vesilesiyle mesaj yayınladı.

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit ÖZKAN, 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü vesilesiyle mesaj yayınladı.

 

Milletvekili Özkan, mesajında şunları kaydetti; “Tüm dünyada, işçi ve emekçiler tarafından birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan 1 Mayıs; çalışanların sorunlarının dile getirilmesine, çözüm yollarına ilişkin görüşlerin tartışılmasına vesile olmaktadır.

 

1923 yılından itibaren ülkemizde de kutlanan 1 Mayıs, AK Parti’nin 2009 yılında kanunlaştırması ile resmi bayram olarak kutlanmaya başlanmış ve çalışan emekçilere hediye edilmiştir.

 

Rekor kıran bir büyüme hızıyla 2023 hedeflerine emin adımlarla gidebilme başarısı, alın teri döken işçilerimizin, çalışanlarımızın sayesindedir. Onlar emekleriyle bu başarının gerçek sahipleridir.

 

Bu vesileyle, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün barış ve kardeşliğin egemen olduğu, provokasyonlardan uzak, bir bayram havasında kutlanması temennisiyle, işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.