Denizli DEGİAD Prof.Dr. Yaşar ERDİNÇ'i ağırladı...

GÜNDEM 05.05.2017 - 16:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli DEGİAD Prof.Dr. Yaşar ERDİNÇ'i ağırladı...

Denizli DEGİAD DOÇEV HATIRA ORMANI'nda adlarına dikilen fidanların sertifikasını Prof.Dr.Yaşar Erdinç'e takdim etti.

  Salı Günü 03.05.2017 de Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdare Bilimler Fakültesi A Blok Konferas  Salonu'nda, kalabalık bir izleyici grubuna konuşan Sn.ERDİNÇ, Kriz Ekonomisi konusunda bilgi ve tecrüberini üyelerimize ve konuklarımıza aktardı.   DEGİAD Başkanı Sn. Melek Sözkesen, konferans sonunda Sn.Prof.Dr.Yaşar Erdinç'e,  teşekkür etmek amacıyla, M.Güneş Özsoy-S.Emre Çaputçu - DEGİAD - DOÇEV HATIRA ORMANI'nda adlarına dikilen fidanların sertifikasını takdim etti.
Denizli DEGİAD DOÇEV HATIRA ORMANI'nda adlarına dikilen fidanların sertifikasını Prof.Dr.Yaşar Erdinç'e takdim etti.

 

Salı Günü 03.05.2017 de Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdare Bilimler Fakültesi A Blok Konferas  Salonu'nda, kalabalık bir izleyici grubuna konuşan Sn.ERDİNÇ, Kriz Ekonomisi konusunda bilgi ve tecrüberini üyelerimize ve konuklarımıza aktardı.

 

DEGİAD Başkanı Sn. Melek Sözkesen, konferans sonunda Sn.Prof.Dr.Yaşar Erdinç'e,  teşekkür etmek amacıyla, M.Güneş Özsoy-S.Emre Çaputçu - DEGİAD - DOÇEV HATIRA ORMANI'nda adlarına dikilen fidanların sertifikasını takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.