23 yıl sonra özlem giderdiler!

YAŞAM 08.05.2017 - 11:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

23 yıl sonra özlem giderdiler!

23 yıl sonra teknoloji sayesinde bir araya gelmeyi başaran sınıf arkadaşları, düzenledikleri programla bir arada toplanarak eski günleri yad ettiler.

23 yıl sonra teknoloji sayesinde bir araya gelmeyi başaran sınıf arkadaşları, düzenledikleri programla bir arada toplanarak eski günleri yad ettiler.   Denizli20haber.com Genel Yayın Yönetmeni Köksal İrer'in de aralarında yer aldığı, Eskişehir Yunus Emre Anadolu Meslek Lisesi İşmakinaları Bölümü'nün ilk mezunlarından olan sınıf arkadaşları 23 yıl aradan sonra Eskişehir'de bir araya geldi.   1993-1994 eğitim öğretim yılında mezun olduktan sonra, iletişim kuramayan sınıf arkadaşları, Başkan Barış Yıldırım'ın kurduğu whastsapp gurubunda bir araya gelerek buluşma kararı aldılar. Sınıf arkadaşlarının değişik meslek grubunda hayatlarını idame ettikleri ve çeşitli şehirlerde ikamet etmeleri buluşmalarına engel olmadı. 23 yıl sonra 45 kişilik sınıf mevcudundan 30 kişiye ulaşabilen arkadaşlar, bazılarının görevli olduğu ve müsait olamadıklarından 23 kişi bir araya geldi.     Pazar günü Eskişehir Regülatör Park alanında bir araya gelen sınıf arkadaşları geçmiş anılarını tazeledi. Okul yıllarında yaşadıkları olayları anlatarak keyifli  dakikalar geçirdiler. Başkan Barış Yıldırım, yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ve bunu her yıl geleneksel hale getirmeye çalışacaklarını belirtti.     
23 yıl sonra teknoloji sayesinde bir araya gelmeyi başaran sınıf arkadaşları, düzenledikleri programla bir arada toplanarak eski günleri yad ettiler.

23 yıl sonra teknoloji sayesinde bir araya gelmeyi başaran sınıf arkadaşları, düzenledikleri programla bir arada toplanarak eski günleri yad ettiler.

 

Denizli20haber.com Genel Yayın Yönetmeni Köksal İrer'in de aralarında yer aldığı, Eskişehir Yunus Emre Anadolu Meslek Lisesi İşmakinaları Bölümü'nün ilk mezunlarından olan sınıf arkadaşları 23 yıl aradan sonra Eskişehir'de bir araya geldi.

 

1993-1994 eğitim öğretim yılında mezun olduktan sonra, iletişim kuramayan sınıf arkadaşları, Başkan Barış Yıldırım'ın kurduğu whastsapp gurubunda bir araya gelerek buluşma kararı aldılar. Sınıf arkadaşlarının değişik meslek grubunda hayatlarını idame ettikleri ve çeşitli şehirlerde ikamet etmeleri buluşmalarına engel olmadı. 23 yıl sonra 45 kişilik sınıf mevcudundan 30 kişiye ulaşabilen arkadaşlar, bazılarının görevli olduğu ve müsait olamadıklarından 23 kişi bir araya geldi.

 

 

Pazar günü Eskişehir Regülatör Park alanında bir araya gelen sınıf arkadaşları geçmiş anılarını tazeledi. Okul yıllarında yaşadıkları olayları anlatarak keyifli  dakikalar geçirdiler. Başkan Barış Yıldırım, yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ve bunu her yıl geleneksel hale getirmeye çalışacaklarını belirtti. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.