Medeniyad çocukları piknikte buluştu

GÜNDEM 08.05.2017 - 17:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Medeniyad çocukları piknikte buluştu

Denizli’de Medeniyet ve İnsani Yardım Derneği (MEDENİYAD) tarafından bu yıl 32. Kez ‘MEDENİYAD Buluşmaları’ düzenlendi.

Denizli’de Medeniyet ve İnsani Yardım Derneği (MEDENİYAD) tarafından bu yıl 32. Kez ‘MEDENİYAD Buluşmaları’ düzenlendi.    Çamlık Mesireliğinde gerçekleştirilen etkinliğe katılan 50 MEDENİYAD çocuğu dernek gönüllüleriyle birlikte bol bol oyun oynadı doyasıya eğlendi. Çocuklarla eğlencenin gün boyu devam ettiğini belirten MEDENİYAD Derneği Başkanı Avukat Mehmet Ali Öner, “Dernek olarak ‘İyilik bulaşıcıdır!' diyerek etkinliklerimizi ve faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Etkinliklerimizde bir çocuğun kalbine dokunarak, yüzlerinde kocaman gülümsemelerini görmek bizleri mutlu ediyor. Dernek üyelerimiz ve gönüllülerimizle birlikte çocuklarımızla birlikte güzel bir piknik yaptık.” Dedi.     MEDENİYAD pikniğine, AK Parti Milletvekili Şahin Tin, DESKİ Genel Müdürü Mahmut Güngör, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, Ak Parti Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Vural, Pamukkale Üniversitesi’nden Ferhat Ağırman, Mustafa Türkan ve Halil Işılak'a ve Zekeriya Ceviz’in katıldığını anlatan Dernek Başkanı Öner, “Etkinliklerimiz içinde yüz boyama, halat çekme, uçurtma uçurma, çeşitli yarışmalar ve oyunlar oynandı. Küçük kalplere iyiliği güzelliği oyunlarla anlatmak istedik. Eğlenceli bir günü çocuklarımızla geçirmek hepimize iyi geldi. Önümüzdeki haftalarda ve aylarda yine çocuklarımızı yakından ilgilendiren etkinlikler organize etmeye devam edeceğiz.” Dedi
Denizli’de Medeniyet ve İnsani Yardım Derneği (MEDENİYAD) tarafından bu yıl 32. Kez ‘MEDENİYAD Buluşmaları’ düzenlendi.

Denizli’de Medeniyet ve İnsani Yardım Derneği (MEDENİYAD) tarafından bu yıl 32. Kez ‘MEDENİYAD Buluşmaları’ düzenlendi. 

 

Çamlık Mesireliğinde gerçekleştirilen etkinliğe katılan 50 MEDENİYAD çocuğu dernek gönüllüleriyle birlikte bol bol oyun oynadı doyasıya eğlendi. Çocuklarla eğlencenin gün boyu devam ettiğini belirten MEDENİYAD Derneği Başkanı Avukat Mehmet Ali Öner, “Dernek olarak ‘İyilik bulaşıcıdır!' diyerek etkinliklerimizi ve faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Etkinliklerimizde bir çocuğun kalbine dokunarak, yüzlerinde kocaman gülümsemelerini görmek bizleri mutlu ediyor. Dernek üyelerimiz ve gönüllülerimizle birlikte çocuklarımızla birlikte güzel bir piknik yaptık.” Dedi.

 

 

MEDENİYAD pikniğine, AK Parti Milletvekili Şahin Tin, DESKİ Genel Müdürü Mahmut Güngör, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, Ak Parti Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Vural, Pamukkale Üniversitesi’nden Ferhat Ağırman, Mustafa Türkan ve Halil Işılak'a ve Zekeriya Ceviz’in katıldığını anlatan Dernek Başkanı Öner, “Etkinliklerimiz içinde yüz boyama, halat çekme, uçurtma uçurma, çeşitli yarışmalar ve oyunlar oynandı. Küçük kalplere iyiliği güzelliği oyunlarla anlatmak istedik. Eğlenceli bir günü çocuklarımızla geçirmek hepimize iyi geldi. Önümüzdeki haftalarda ve aylarda yine çocuklarımızı yakından ilgilendiren etkinlikler organize etmeye devam edeceğiz.” Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.