Dso Başkanı Müjdat Keçeci’den Anneler günü mesajı

GÜNDEM 13.05.2017 - 11:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Dso Başkanı Müjdat Keçeci’den Anneler günü mesajı

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.   “Çocuklarının ilk yol göstericisi olan anneler için onlara en iyi imkanları sunmanın, kendilerini her bakımdan geliştirmeleri için gerekli ortamları hazırlamanın, iş hayatında ve sosyal yaşamda daha etkin rol üstlenmelerini sağlamanın, yetiştirecekleri nesillerin mutluluğunun temel şartlarından biri olduğunu düşünüyorum. Kendisini geliştiren anne; çocuklarını da en iyi şekilde yetiştirecektir ve ülkemize yararlı evlatlar bırakacaktır. Günümüzde çalışan anne olmanın da ne kadar zor bir görev olduğunun farkındayız. Hem iş dünyasında etkin olup hem de annelik görevini yerine getiren annelerimizi ayrıca takdir ediyorum.   Bu vesilesiyle, karşılıksız sevginin, karşılıksız fedakarlığın, karşılıksız bağlılığın eşsiz temsilcileri olan tüm annelerin Anneler Günü’nü içten dileklerimle kutluyor, saygılar sunuyorum.”
Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

“Çocuklarının ilk yol göstericisi olan anneler için onlara en iyi imkanları sunmanın, kendilerini her bakımdan geliştirmeleri için gerekli ortamları hazırlamanın, iş hayatında ve sosyal yaşamda daha etkin rol üstlenmelerini sağlamanın, yetiştirecekleri nesillerin mutluluğunun temel şartlarından biri olduğunu düşünüyorum. Kendisini geliştiren anne; çocuklarını da en iyi şekilde yetiştirecektir ve ülkemize yararlı evlatlar bırakacaktır. Günümüzde çalışan anne olmanın da ne kadar zor bir görev olduğunun farkındayız. Hem iş dünyasında etkin olup hem de annelik görevini yerine getiren annelerimizi ayrıca takdir ediyorum.

 

Bu vesilesiyle, karşılıksız sevginin, karşılıksız fedakarlığın, karşılıksız bağlılığın eşsiz temsilcileri olan tüm annelerin Anneler Günü’nü içten dileklerimle kutluyor, saygılar sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.