Denizli-Muğla Karayolunda kaza:16 yaralı

ASAYİŞ 18.05.2017 - 10:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli-Muğla Karayolunda kaza:16 yaralı

Denizli- Muğla Karayolunda Midibüsün devrildiği kaza da 16 kişi yaralandı

Denizli- Muğla Karayolunda Midibüs devrildiği kaza da 16 kişi yaralandı     Edinilen bilgiye göre; Sabah saatlerinde Muğla-Denizli yolunda seyir halinde olan bir otobüs henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazanın ardından kurtarma ekipleri bölgeye sevk edildi. İlk belirlemelere göre, 16 yolcunun yaralandığı kaza ile ilgili kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Denizli- Muğla Karayolunda Midibüsün devrildiği kaza da 16 kişi yaralandı

Denizli- Muğla Karayolunda Midibüs devrildiği kaza da 16 kişi yaralandı

 

 

Edinilen bilgiye göre; Sabah saatlerinde Muğla-Denizli yolunda seyir halinde olan bir otobüs henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazanın ardından kurtarma ekipleri bölgeye sevk edildi. İlk belirlemelere göre, 16 yolcunun yaralandığı kaza ile ilgili kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.