Ahmet İbanoğlu'dan Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

GÜNDEM 19.05.2017 - 12:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ahmet İbanoğlu'dan Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

Bu yıl 98. yıldönümü kutlanan Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu bir kutlama mesajı yayınladı.

Bu yıl 98. yıldönümü kutlanan Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu bir kutlama mesajı yayınladı.    19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, gençlerimizin kendilerine emanet edilen bu cennet vatanı, birlik ve beraberlik içinde layıkıyla geleceğe taşıyacağına inandığını belirtti.  “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ülkenin bağımsızlığına inanan dava arkadaşlarının Samsun’dan başlattığı Kurtuluş Mücadelemizin 98. yıldönümünde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı yurdumuzun her köşesinde gurur ve coşkuyla kutluyoruz. 19 Mayıs’ta Mustafa Kemal'in Samsun’dan yaktığı bağımsızlık ateşi, milletimizin cesaret ve özgüveniyle birleşerek Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu müjdelemiştir. O gün malını, canını, bütün varlığını vatanın kurtuluşu için siper eden ecdadımızın aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor, bu mücadele uğruna şehit düşmüş bütün istiklal kahramanlarımızı saygıyla ve minnetle yâd ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal tarafından Türk gençliğine armağan edilen bu değerli emaneti yaşatmak ve korumak, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak gençliğimiz başta olmak üzere hepimizin sorumluluğudur. Okuyan, düşünen, sorgulayan, kendini ifade edebilen, sporu, sanatı ve bilimi yaşam tarzı haline dönüştüren gençlerimiz; sağlam bir irade ve sarsılmaz inançla bu emanete zorlanmadan sahip çıkacaktır. Vatanını seven, ideallerinin peşinden koşan, ahlaklı ve öz güveni tam bireyler olarak gençlerimizin yetişmesi en büyük arzumuzdur. Gençlerimizin kendilerine emanet edilen bu cennet vatanı, birlik ve beraberlik içinde layıkıyla geleceğe taşıyacağına inanıyor ve onlara güveniyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, sevgili gençlerimizin ve tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum.”
Bu yıl 98. yıldönümü kutlanan Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu bir kutlama mesajı yayınladı.

Bu yıl 98. yıldönümü kutlanan Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu bir kutlama mesajı yayınladı. 

 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, gençlerimizin kendilerine emanet edilen bu cennet vatanı, birlik ve beraberlik içinde layıkıyla geleceğe taşıyacağına inandığını belirtti. 

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ülkenin bağımsızlığına inanan dava arkadaşlarının Samsun’dan başlattığı Kurtuluş Mücadelemizin 98. yıldönümünde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı yurdumuzun her köşesinde gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

19 Mayıs’ta Mustafa Kemal'in Samsun’dan yaktığı bağımsızlık ateşi, milletimizin cesaret ve özgüveniyle birleşerek Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu müjdelemiştir. O gün malını, canını, bütün varlığını vatanın kurtuluşu için siper eden ecdadımızın aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor, bu mücadele uğruna şehit düşmüş bütün istiklal kahramanlarımızı saygıyla ve minnetle yâd ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal tarafından Türk gençliğine armağan edilen bu değerli emaneti yaşatmak ve korumak, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak gençliğimiz başta olmak üzere hepimizin sorumluluğudur. Okuyan, düşünen, sorgulayan, kendini ifade edebilen, sporu, sanatı ve bilimi yaşam tarzı haline dönüştüren gençlerimiz; sağlam bir irade ve sarsılmaz inançla bu emanete zorlanmadan sahip çıkacaktır. Vatanını seven, ideallerinin peşinden koşan, ahlaklı ve öz güveni tam bireyler olarak gençlerimizin yetişmesi en büyük arzumuzdur. Gençlerimizin kendilerine emanet edilen bu cennet vatanı, birlik ve beraberlik içinde layıkıyla geleceğe taşıyacağına inanıyor ve onlara güveniyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, sevgili gençlerimizin ve tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.