Denizli'de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

GÜNDEM 20.05.2017 - 09:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de coşkuyla kutlandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Valilik önündeki Atatürk Anıtı’nda çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.     Çelenk sunumunun ardından program, hava muhalefeti nedeniyle Merkez Spor Salonu’na alındı. Etkinliklere; Vali Dr. Ahmet Altıparmak, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Yardımcıları Rifat Ata ve Ali Cergibozan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.   ŞİİRLER O GÜNLERİ HATIRLATTI Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun yaptığı açılış konuşmasının ardından Denizli Gençlik Merkezi Gönüllülerinden Furkan Tarhan ve Ahmet Melik Pazvant günün anlam ve önemine dair şiir okudu.  Atatürk ve Vatan sevgisi temalı şiirlerden sonra seyirci gençleri ayakta alkışladı.      SPORCULAR ÖDÜLERİNİ ALDI Etkinlikler çerçevesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce, Dünya, Avrupa ve Türkiye müsabakalarında dereceye giren başarılı sporculara ödüller verildi. Sporcular ödüllerini Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı’nın elinden alarak onurlandırıldı.      GÖSTERİLER BÜYÜLEDİ 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri ödül töreninin ardından Cumhuriyet Anadolu Lisesi Halkoyunları Ekibinin gösterileri ise devam eden etinlikler eskrim, karate, tekwando, judo, güreş ve cimnastik takımlarının gösterileri ile sona erdi. Sporcular geçmişten günümüze Türk Tarihi’nin dönüm noktalarını hazırlanan kareografi ile tanıtırken seyirciler adeta büyülendi.     İBANOĞLU: “BU EMANETİ YAŞATMALIYIZ” Etkinlikte konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Türk gençliğine armağan edilen emaneti korumak ve yaşatmanın herkesin görevi olduğunu hatırlatarak özgüveni yüksek, ahlaklı ve idealleri peşinde yürüyen gençlerin yetişmesi için hep birlikte çalışmak gerektiğini söyledi. İbanoğlu, Atatürk'ün bu milletin esaret altında yaşayamayacağını tüm dünyaya gösterdiğini belirterek 19 Mayıs Atatük’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de coşkuyla kutlandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Valilik önündeki Atatürk Anıtı’nda çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

 

 

Çelenk sunumunun ardından program, hava muhalefeti nedeniyle Merkez Spor Salonu’na alındı. Etkinliklere; Vali Dr. Ahmet Altıparmak, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Yardımcıları Rifat Ata ve Ali Cergibozan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

ŞİİRLER O GÜNLERİ HATIRLATTI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun yaptığı açılış konuşmasının ardından Denizli Gençlik Merkezi Gönüllülerinden Furkan Tarhan ve Ahmet Melik Pazvant günün anlam ve önemine dair şiir okudu.  Atatürk ve Vatan sevgisi temalı şiirlerden sonra seyirci gençleri ayakta alkışladı.

 

 

 SPORCULAR ÖDÜLERİNİ ALDI

Etkinlikler çerçevesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce, Dünya, Avrupa ve Türkiye müsabakalarında dereceye giren başarılı sporculara ödüller verildi. Sporcular ödüllerini Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı’nın elinden alarak onurlandırıldı.

 

 

 GÖSTERİLER BÜYÜLEDİ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri ödül töreninin ardından Cumhuriyet Anadolu Lisesi Halkoyunları Ekibinin gösterileri ise devam eden etinlikler eskrim, karate, tekwando, judo, güreş ve cimnastik takımlarının gösterileri ile sona erdi. Sporcular geçmişten günümüze Türk Tarihi’nin dönüm noktalarını hazırlanan kareografi ile tanıtırken seyirciler adeta büyülendi.

 

 

İBANOĞLU: “BU EMANETİ YAŞATMALIYIZ”

Etkinlikte konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Türk gençliğine armağan edilen emaneti korumak ve yaşatmanın herkesin görevi olduğunu hatırlatarak özgüveni yüksek, ahlaklı ve idealleri peşinde yürüyen gençlerin yetişmesi için hep birlikte çalışmak gerektiğini söyledi. İbanoğlu, Atatürk'ün bu milletin esaret altında yaşayamayacağını tüm dünyaya gösterdiğini belirterek 19 Mayıs Atatük’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.