Büyük buluşma gerçekleştirildi

GÜNDEM 22.05.2017 - 09:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Büyük buluşma gerçekleştirildi

Kızılcabölük’te Kızılcabölüklüler Vakfı tarafından düzenlenen "Kızılcabölük Öğretmenleriyle Buluşuyor" etkinliği yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Kızılcabölük’te Kızılcabölüklüler Vakfı tarafından düzenlenen "Kızılcabölük Öğretmenleriyle Buluşuyor" etkinliği yoğun katılımla gerçekleştirildi.    Kızılcabölük'te 1950'li yıllardan bu zamana kadar görev yapmış onlarca öğretmen ve öğrencilerinin katıldığı etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı.  Ķizilcabölük hal binasında gerçekleştirilen etkinliğe eski Tavas Belediye Başkanı Turhan Velı Akyol, Eski Milletvekilleri Salih Dayıoğlu, Hasan Ercelebi, Kızılcabölük Mahalle Muhtarı Enver Teperi öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Tavas Belediye Başkanı Turhan Velı Akyol, projenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek vefa örneğinin çok önemli olduğunu söyledi.     Kizilcabölükluler Vakfi Başkani Osman Erkli, Kızılcabölük’te tarihi bir gün yaşandığını ifade ederek, Vakfımız organizasyonuyla gerçekleştirilen belki de Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyor. Hazreti Ali'nin dediği gibi bana bir harf öğretenin kölesi olurum sözünü öğrenciler yıllar sonra gördükleri öğretmenlerini Bu sayede helalleşme fırsatı bularak yerine getirdiler öğretmenlerin Hayatımızdaki önemi çoktur. Lakin İlkokul öğretmenlerimiz Daha farklı bir yere sahiptir. Onlardan çok şey öğrendik.  Beyaz siyahı ay ve güneşi vatanı Cumhuriyet’i Atatürk'ü hep onlar öğretti. Onlar sayesinde bizler ve Kizilcabölük iyi yerlere geldi. 1950 yılından bugüne kadar Kızılcabölük’te ilkokul öğretmenliği yapmış ya da Kızılcabölük’ün yetiştirmiş olduğu hemşehrimiz değerli öğretmenlerimizi Kızılcabölük’e davet ettik ve bir nevi vefa borcumuzu yerine getirdik. 1950 yılından sonra Kızılcabölük’te görev yapan ya da Kızılcabölüklü olup yaşı bugün 80’lere dayanmış öğretmenlerimiz, yıllar sonra tekrar Kızılcabölük’e gelip hem anılarını tekrar yaşadılar.     Hem de artık çoluk-çocuğa karışmış öğrencilerini gördüler. Buluşmamızda sadece yaşlı öğretmenlerimiz yoktu. Bu emektar öğretmenlerimizin, bayrağı devralıp öğretmenliği seçen öğrencileri de bu büyük buluşmada yerlerini aldılar. Öğretmenlerimiz de bu vesile ile öğrencilerinden helallik aldılar. Kızılcabölüklüler Vakfı olarak bizler, bugün almış olduğumuz hayır duaları ve teşekkürlerle çok güzel bir iş başardığımıza inanıyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğin gerçekleşmesinde, projenin düşünülmesinden son anına kadar emeği geçen vakıf yöneticisi arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Varlıklarıyla bu projenin gerçekleşmesine vesile değerli emektar öğretmen ve öğrencilerine, etkinliğe öğrencilerinin gösterileriyle destek veren okul müdür ve öğretmenlerine, Kızılcabölük muhtarımıza, katılımlarıyla bizleri onurlandıran değerli eski milletvekilleri ve belediye başkanlarımıza ve Tavas Belediye Başkanı’na çok teşekkür ederiz" diye konuştu.     Törenin ardından yıllardır birbirini görmeyen öğretmenler ve öğrenciler birlikte vakit geçirme fırsatı buldu. Dokuma müzesini de gezen öğretmenler ve öğrencileri hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Ayrıca Kızılcabölüklüler Vakfı’nın hazırladığı hediyeler takdim edildi.
Kızılcabölük’te Kızılcabölüklüler Vakfı tarafından düzenlenen "Kızılcabölük Öğretmenleriyle Buluşuyor" etkinliği yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Kızılcabölük’te Kızılcabölüklüler Vakfı tarafından düzenlenen "Kızılcabölük Öğretmenleriyle Buluşuyor" etkinliği yoğun katılımla gerçekleştirildi. 

 

Kızılcabölük'te 1950'li yıllardan bu zamana kadar görev yapmış onlarca öğretmen ve öğrencilerinin katıldığı etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı.  Ķizilcabölük hal binasında gerçekleştirilen etkinliğe eski Tavas Belediye Başkanı Turhan Velı Akyol, Eski Milletvekilleri Salih Dayıoğlu, Hasan Ercelebi, Kızılcabölük Mahalle Muhtarı Enver Teperi öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Tavas Belediye Başkanı Turhan Velı Akyol, projenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek vefa örneğinin çok önemli olduğunu söyledi.

 

 

Kizilcabölükluler Vakfi Başkani Osman Erkli, Kızılcabölük’te tarihi bir gün yaşandığını ifade ederek, Vakfımız organizasyonuyla gerçekleştirilen belki de Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyor. Hazreti Ali'nin dediği gibi bana bir harf öğretenin kölesi olurum sözünü öğrenciler yıllar sonra gördükleri öğretmenlerini Bu sayede helalleşme fırsatı bularak yerine getirdiler öğretmenlerin Hayatımızdaki önemi çoktur. Lakin İlkokul öğretmenlerimiz Daha farklı bir yere sahiptir. Onlardan çok şey öğrendik.  Beyaz siyahı ay ve güneşi vatanı Cumhuriyet’i Atatürk'ü hep onlar öğretti. Onlar sayesinde bizler ve Kizilcabölük iyi yerlere geldi. 1950 yılından bugüne kadar Kızılcabölük’te ilkokul öğretmenliği yapmış ya da Kızılcabölük’ün yetiştirmiş olduğu hemşehrimiz değerli öğretmenlerimizi Kızılcabölük’e davet ettik ve bir nevi vefa borcumuzu yerine getirdik. 1950 yılından sonra Kızılcabölük’te görev yapan ya da Kızılcabölüklü olup yaşı bugün 80’lere dayanmış öğretmenlerimiz, yıllar sonra tekrar Kızılcabölük’e gelip hem anılarını tekrar yaşadılar.

 

 

Hem de artık çoluk-çocuğa karışmış öğrencilerini gördüler. Buluşmamızda sadece yaşlı öğretmenlerimiz yoktu. Bu emektar öğretmenlerimizin, bayrağı devralıp öğretmenliği seçen öğrencileri de bu büyük buluşmada yerlerini aldılar. Öğretmenlerimiz de bu vesile ile öğrencilerinden helallik aldılar. Kızılcabölüklüler Vakfı olarak bizler, bugün almış olduğumuz hayır duaları ve teşekkürlerle çok güzel bir iş başardığımıza inanıyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğin gerçekleşmesinde, projenin düşünülmesinden son anına kadar emeği geçen vakıf yöneticisi arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Varlıklarıyla bu projenin gerçekleşmesine vesile değerli emektar öğretmen ve öğrencilerine, etkinliğe öğrencilerinin gösterileriyle destek veren okul müdür ve öğretmenlerine, Kızılcabölük muhtarımıza, katılımlarıyla bizleri onurlandıran değerli eski milletvekilleri ve belediye başkanlarımıza ve Tavas Belediye Başkanı’na çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

 

 

Törenin ardından yıllardır birbirini görmeyen öğretmenler ve öğrenciler birlikte vakit geçirme fırsatı buldu. Dokuma müzesini de gezen öğretmenler ve öğrencileri hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Ayrıca Kızılcabölüklüler Vakfı’nın hazırladığı hediyeler takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.