Denizli Çameli İlçesinde 31 Mahalle iftarda buluşacak

GÜNDEM 24.05.2017 - 10:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Çameli İlçesinde 31 Mahalle iftarda buluşacak

Çameli Belediyesi on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının önem ve anlamına uygunu olarak yaşanması amacıyla İlçe geneline yayılan bir dizi program hazırladı.

Çameli Belediyesi on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının önem ve anlamına uygunu olarak yaşanması amacıyla İlçe geneline yayılan bir dizi program hazırladı.    Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , Ramazan ayı etkinliklerinde toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşmayı ve dayanışmayı esas alan bir anlayışla hareket ettiklerini ifade etti.   Ramazan ayının Çameli'de her zaman farklı bir coşkuyla yaşandığını söyleyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan belediye olarak her yıl gerçekleştirdikleri 'Mahalle İftarları'nda bu yıl 29 programda 31 mahalleyle bir araya geleceklerini kaydetti   31 MAHELLEDE İFTAR SOFRASI AÇILIYOR Başkan Cengiz Arslan Ramazan ayında yardımlaşma duygularının en üst düzeye çıktığını, insanların ruhen güçlendiğini vurguladı. Arslan , mübarek ayda insanların çevrelerindeki yetimlere, öksüzlere, ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını, böylece Ramazan bereketinin hep birlikte yaşanmasını diledi.     29 İftar Noktası Açıklanan etkinlik takvimi hakkında da bilgiler veren Cengiz Arslan iftar buluşmalarının 27 Mayıs 2017 Cumartesi günü Ayvacık Mahallesinde start alacağını ifade etti. Arslan , “Çameli Belediyesi olarak 2017 Ramazan ayı için dolu dolu bir program takvimi belirledik. İlçemizin 29 noktasında iftar sofraları kuracağız. İftar programlarımız 27 Mayıs günü Ayvacık Mahallesinde başlayacak Ericek Mahallesinde son bulacak.   ARSLAN'DAN RAMAZAN AYI MESAJI Ramazan ayının tüm müminler için kendilerini değiştirmek ve yenilemek için bir fırsat olduğunu kaydeden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan "Ramazan ayının maneviyatına uygun olarak programlarımızda sadeliği ve mütevaziliği esas alıyoruz. Mahallelerde açacağımız iftar sofraları ile zengin-fakir, genç-yaşlı tüm vatandaşlarımızı bir araya getireceğiz. Ramazan etkinliklerimizi, tanışmak, kaynaşmak ve birbirimizin dertlerini, sorunlarını paylaşmak için bir vesile kılacağız. Hemşehrilerimin ve İslam aleminin mübarek ramazan ayını huzur ve kardeşlik içerisinde geçirmesini diliyor, tüm insanlığa bereket ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.
Çameli Belediyesi on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının önem ve anlamına uygunu olarak yaşanması amacıyla İlçe geneline yayılan bir dizi program hazırladı.

Çameli Belediyesi on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının önem ve anlamına uygunu olarak yaşanması amacıyla İlçe geneline yayılan bir dizi program hazırladı.

 

 Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , Ramazan ayı etkinliklerinde toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşmayı ve dayanışmayı esas alan bir anlayışla hareket ettiklerini ifade etti.

 

Ramazan ayının Çameli'de her zaman farklı bir coşkuyla yaşandığını söyleyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan belediye olarak her yıl gerçekleştirdikleri 'Mahalle İftarları'nda bu yıl 29 programda 31 mahalleyle bir araya geleceklerini kaydetti

 

31 MAHELLEDE İFTAR SOFRASI AÇILIYOR

Başkan Cengiz Arslan Ramazan ayında yardımlaşma duygularının en üst düzeye çıktığını, insanların ruhen güçlendiğini vurguladı. Arslan , mübarek ayda insanların çevrelerindeki yetimlere, öksüzlere, ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını, böylece Ramazan bereketinin hep birlikte yaşanmasını diledi.

 

 

29 İftar Noktası

Açıklanan etkinlik takvimi hakkında da bilgiler veren Cengiz Arslan iftar buluşmalarının 27 Mayıs 2017 Cumartesi günü Ayvacık Mahallesinde start alacağını ifade etti. Arslan , “Çameli Belediyesi olarak 2017 Ramazan ayı için dolu dolu bir program takvimi belirledik. İlçemizin 29 noktasında iftar sofraları kuracağız. İftar programlarımız 27 Mayıs günü Ayvacık Mahallesinde başlayacak Ericek Mahallesinde son bulacak.

 

ARSLAN'DAN RAMAZAN AYI MESAJI


Ramazan ayının tüm müminler için kendilerini değiştirmek ve yenilemek için bir fırsat olduğunu kaydeden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan "Ramazan ayının maneviyatına uygun olarak programlarımızda sadeliği ve mütevaziliği esas alıyoruz. Mahallelerde açacağımız iftar sofraları ile zengin-fakir, genç-yaşlı tüm vatandaşlarımızı bir araya getireceğiz. Ramazan etkinliklerimizi, tanışmak, kaynaşmak ve birbirimizin dertlerini, sorunlarını paylaşmak için bir vesile kılacağız. Hemşehrilerimin ve İslam aleminin mübarek ramazan ayını huzur ve kardeşlik içerisinde geçirmesini diliyor, tüm insanlığa bereket ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.