Denizli'de bir iş makinası evin bahçesine düştü

GÜNDEM 25.05.2017 - 14:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de bir iş makinası evin bahçesine düştü

Denizli’de bu sabah meydana gelen iş makinesi kazası yürekleri ağza getirdi.

Denizli’de bu sabah meydana gelen iş makinesi kazası yürekleri ağza getirdi.   Toprak yoldan  aşağı yuvarlanan tonlarca ağırlığındaki asfalt makinesi eve çarpmadan birkaç metre önce ağaçlara çarparak  durabildi.  Sabah Saat 10.00 sıralarında Merkezefendi ilçesi Muratdede Mahallesi 238/1 sokakta meydana geldi.  Toprak yolu asfaltlamak için bölgeye getirilen Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne Asfalt Makinesi, dar yolda  manevra yaparken bir anda yoldan aşağı yuvarlandı.  Tonlarca ağırlığındaki iş makinesi az daha bir evin üzerine devriliyordu. İş makinesinin evin üstüne devrilmesini bahçedeki ağaçlar engelledi. Kazada evin çatısında maddi hasar meydana gelirken evde oturan Hüseyin ve Ayşe Güven çifti büyük korku yaşadı.  kaza sırasında ekmek almak için dışarı çıktığını belirten Hüseyin Güven, sesi sesi duyunca hemen kaza yerine koştuğunu söyledi. İş makinesinin devrildiği yerde her gün torunlarının oynadığını söyleyen Güven, “çok şükür kaza olduğunda kimse yoktu bahçede, bu yola bariyer yapılmasını istiyoruz. yoldan geçen araç kontrolünü kaybetse bizim eve girecek.” ifadelerini kullandı.    Kazada iş makinesi sürücüsü S.L., omzundan hafif şekilde yaralanırken sağlık ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.Kazanın ardından bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edilirken iş makinesi vinç yardımıyla düşütüğü yerden çıkarıldı.  
Denizli’de bu sabah meydana gelen iş makinesi kazası yürekleri ağza getirdi.

Denizli’de bu sabah meydana gelen iş makinesi kazası yürekleri ağza getirdi.

 

Toprak yoldan  aşağı yuvarlanan tonlarca ağırlığındaki asfalt makinesi eve çarpmadan birkaç metre önce ağaçlara çarparak  durabildi. 

Sabah Saat 10.00 sıralarında Merkezefendi ilçesi Muratdede Mahallesi 238/1 sokakta meydana geldi.  Toprak yolu asfaltlamak için bölgeye getirilen Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne Asfalt Makinesi, dar yolda  manevra yaparken bir anda yoldan aşağı yuvarlandı.  Tonlarca ağırlığındaki iş makinesi az daha bir evin üzerine devriliyordu.

İş makinesinin evin üstüne devrilmesini bahçedeki ağaçlar engelledi. Kazada evin çatısında maddi hasar meydana gelirken evde oturan Hüseyin ve Ayşe Güven çifti büyük korku yaşadı.  kaza sırasında ekmek almak için dışarı çıktığını belirten Hüseyin Güven, sesi sesi duyunca hemen kaza yerine koştuğunu söyledi.

İş makinesinin devrildiği yerde her gün torunlarının oynadığını söyleyen Güven, “çok şükür kaza olduğunda kimse yoktu bahçede, bu yola bariyer yapılmasını istiyoruz. yoldan geçen araç kontrolünü kaybetse bizim eve girecek.” ifadelerini kullandı. 

 

Kazada iş makinesi sürücüsü S.L., omzundan hafif şekilde yaralanırken sağlık ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.Kazanın ardından bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edilirken iş makinesi vinç yardımıyla düşütüğü yerden çıkarıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.