Cahit Özkan Tüyap Yapı Fuarı’nı Ziyaret Etti

GÜNDEM 27.05.2017 - 15:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cahit Özkan Tüyap Yapı Fuarı’nı Ziyaret Etti

Denizli Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Cahit Özkan, TÜYAP Yapı Fuarı’nda sanayici hemşehrileriyle buluştu.

Denizli Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Cahit Özkan, TÜYAP Yapı Fuarı’nda sanayici hemşehrileriyle buluştu.   Fuarda Denizlili işadamları tarafından kurulan stantları tek tek gezen Özkan, hemşehrileri tarafından büyük ilgi gördü.     Bu yıl 40’ncısı düzenlenen TÜYAP Yapı Fuarı’nda Denizli’nin inşaat sektöründe önemli yer edinmiş firmaların stantlarını gezen Özkan, işadamlarıyla görüştü.   Ziyaretinde Denizli’nin inşaat sektöründe önemli bir yer tuttuğunu vurgulayan Özkan, firmalara olan desteklerinin süreceğini söyledi.   “Denizlili firmalarımızın her zaman yanındayız”   Özkan; “Denizli'miz inşaat ve yapı malzemeleri sektöründe artık kendini kanıtlamış bir kenttir. Ülkemizde, hatta dünyanın birçok yerinde Denizlili firmalarımızın inşaatlarını, Denizli’mizde üretilen yapı malzemelerini görmek mümkün.” dedi.   “TÜYAP'ta yapılan bu fuar katılımcı firmalarımızın ufkunu açacak”diyen Denizli Milletvekili Özkan, “Bu fuar yapı ve inşaat sektörünün önünü görmesi adına büyük önem taşımaktadır. Biz de böylesine önemli bu tür organizasyonları destekliyoruz ve Denizli’mizin ihracatı, ekonomisi için firmalarımızın her daim yanındayız.” ifadelerini kullandı.  
Denizli Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Cahit Özkan, TÜYAP Yapı Fuarı’nda sanayici hemşehrileriyle buluştu.

Denizli Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Cahit Özkan, TÜYAP Yapı Fuarı’nda sanayici hemşehrileriyle buluştu.

 

Fuarda Denizlili işadamları tarafından kurulan stantları tek tek gezen Özkan, hemşehrileri tarafından büyük ilgi gördü.

 

 

Bu yıl 40’ncısı düzenlenen TÜYAP Yapı Fuarı’nda Denizli’nin inşaat sektöründe önemli yer edinmiş firmaların stantlarını gezen Özkan, işadamlarıyla görüştü.

 

Ziyaretinde Denizli’nin inşaat sektöründe önemli bir yer tuttuğunu vurgulayan Özkan, firmalara olan desteklerinin süreceğini söyledi.

 

“Denizlili firmalarımızın her zaman yanındayız”

 

Özkan; “Denizli'miz inşaat ve yapı malzemeleri sektöründe artık kendini kanıtlamış bir kenttir. Ülkemizde, hatta dünyanın birçok yerinde Denizlili firmalarımızın inşaatlarını, Denizli’mizde üretilen yapı malzemelerini görmek mümkün.” dedi.

 

“TÜYAP'ta yapılan bu fuar katılımcı firmalarımızın ufkunu açacak”diyen Denizli Milletvekili Özkan, “Bu fuar yapı ve inşaat sektörünün önünü görmesi adına büyük önem taşımaktadır. Biz de böylesine önemli bu tür organizasyonları destekliyoruz ve Denizli’mizin ihracatı, ekonomisi için firmalarımızın her daim yanındayız.” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.